Futbol Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı
Paylaş
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı

Ryan Babel'in İngiliz ekibi Fulham'a transfer olmasının ardından harekete geçen siyah-beyazlılar rotasını Almanya'ya çevirdi

Sezon başında da transfer listesinin üst sıralarında yer alan Yevhen Konoplyanka için girişimlerini yeniden hızlandıran Beşiktaş yönetiminin, Schalke'de forma giyen Ukraynalı yıldızla her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Bir süredir F.Bahçe'nin de gündeminde olan Konoplyanka hakkında Ukrayna'da yaşayan FIFA Menajeri Alaaddin Güven Memiş flaş açıklamalarda bulundu. Radyospor'a konuşan Memiş şu ifadeleri kullandı:

TÜRKİYE'Yİ SEVİYOR

Konoplyanka, Ukrayna futbolunun son yıllarda yetiştirmiş olduğu en önemli oyuncular arasında. Dinipro'dan ayrıldıktan sonra adı sıklıkla Türk takımlarıyla da anıldı. Babası Olec Türkiye'yi çok seviyor. Oğlunun üst seviyede futbol oynamasını istediğinden dolayı onun için takım fark etmiyor. Konoplyanka'ya Beşiktaş ve Fenerbahçe talip oldu. Konoplyanka, Beşiktaş'la büyük ölçüde anlaştı; son söz kulüplerde." Konoplyanka'nın bonuslarla birlikte senelik 3.2 milyon euro kazanacağı, resmi açıklamanın Akhisar maçı sonrası yapılacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Kaynak: Spor Arena