Spor Beşiktaş'tan Valdes ve Mikel açıklaması

Beşiktaş'tan Valdes ve Mikel açıklaması

Paylaş
Beşiktaş'tan Valdes ve Mikel açıklaması

Beşiktaş Kulübü, Manchester United'in kalecisi Victor Valdes ve Chelsea forması giyen Obi Mikel'in transferlerine ilişkin iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

Beşiktaş Kulübü, Manchester United’in kalecisi Victor Valdes ve Chelsea forması giyen Obi Mikel’in transferlerine ilişkin iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 33 yaşındaki file bekçisi Valdes’in transferinin, kulüp kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira’nın olumsuz raporu sebebiyle bozulduğu iddiasının ’gerçeklerden uzak masa başında üretilen bir senaryo’ olduğu belirtildi.

Obi Mikel için devre arasında transfer girişiminde bulunulacağı yönündeki haberlerin de gerçeklikten uzak olduğu aktarılırken, "Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile yönetim kurulumuz arasında transferler nedeniyle sorun olduğu imasının yapıldığı bu haberleri etik bulmadığımızı belirtiriz. Yönetim kurulumuz ile Şenol Güneş arasında transfer çalışmalarıyla ilgili fikir ayrılığı yoktur, uyumlu bir çalışma yürütülmektedir. Spor Toto Süper Lig’in 3. hafta sonunda en golcü takımı olan, her hafta üzerine ekleyerek sahada daha da iyi bir performans sergileyen futbol takımımız ile ilgili bu asılsız haberleri maksatlı bulduğumuzu belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız" ifadeleri kullanıldı.

AA

Haberin Devamı