Bağlar Beyoğlu, Ankara'da temaslarda bulundu

Beyoğlu, Ankara'da temaslarda bulundu

Paylaş
Beyoğlu, Ankara'da temaslarda bulundu

Beyoğlu, Ankara'da temaslarda bulundu


Rihan ALP/ DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçeye yapılacak hizmetler için Ankara'da milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte temaslarda bulundu.
AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale ile Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, kente yapılacak hizmetler için Ankara’ya görüşmeler gerçekleştirdi. Mehdi Eker başkanlığında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret eden heyet, Bağlar ilçesine yapılacak modern asfalt, ulaşım ve alt yapı çalışmaları konusunda bilgi verdi.
Bakanlara yapılan ziyaretleri ve temasları değerlendiren Bağlar Belediye Başkan Beyoğlu şöyle konuştu:
"Önceki dönem Bakanımız sayın Mehmet Mehdi Eker önderliğinde AK Parti Diyarbakır milletvekillerimiz, Çermik ve Hani Belediye başkanlarımız ile birlikte İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı sayın Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret ettik. Kentimize yapılacak hizmetlerle ilgili taleplerimizi ilettik. Bölgemize büyük önem veren sayın bakanlarımız taleplerimizi olumlu karşılayarak önemli müjdeler verdi. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımızdan Bağlarımız için modern asfalt çalışmaları, ulaşım ve alt yapı konularında destek istedik. Sento Caddesi
'ndeki alt yapı çalışmaları ve çevre yolunun tamamlanmasıyla ilgili güzel gelişmeler olacak. Yeni müjdeler ile Diyarbakır'a dönüyoruz. Taleplerimize tam destek veren sayın bakanlarımıza teşekkür ediyoruz".
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı