Diyarbakır Beyoğlu, ev ziyaretlerini kısıtlama günlerinde de sürdürüyor

Beyoğlu, ev ziyaretlerini kısıtlama günlerinde de sürdürüyor

Paylaş
Beyoğlu, ev ziyaretlerini kısıtlama günlerinde de sürdürüyor

Beyoğlu, ev ziyaretlerini kısıtlama günlerinde de sürdürüyor

DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ev ziyaretlerini kısıtlama günlerinde de sürdürüyor.
İçişleri Bakanlığı'nca koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüseyin Beyoğlu, ev ziyaretlerini sürdürüyor. Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte günde ortalama 5 evi ziyaret eden Beyoğlu, ziyarette talep ve sorunları dinliyor.
Sorunları yerinden tespit etmek için ev ziyaretlerini sürdüreceğini anlatan Beyoğlu, "Hedefimiz bugüne kadar ulaşamadığımız tüm vatandaşlarımıza ulaşmak. Belediye başkanının görevi öncelikle halka hizmetkar olmaktır. Mesuliyetimiz ağırdır. Bir vatandaşımızın sorunu varsa çözmek bizim vazifemizdir. Cumhurbaşkanı'mızın millete olan sevdasından almış olduğumuz manevi güçle yine kendisinin selamlarını ileterek vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyoruz. Kimin ne sorunu varsa birebir şahit olarak ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılıyoruz. Halkımız çok nezih bir halktır, bu ziyaretlerimizden memnun kalıyorlar" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı