Kültür - Sanat Beyoğlu Sineması kartları satışa çıkarıldı
Paylaş
Beyoğlu Sineması kartları satışa çıkarıldı

Beyoğlu’nun simge yapılarından Beyoğlu Sineması’nın, borçları nedeniyle kapanma kararı almasının ardından kurtarma projesi kapsamında, Beyoğlu Sineması kartları satışa çıktı


Kapanacağı haberleriyle gündeme gelen Beyoğlu Sineması’nı kurtarma çalışmaları resmen başladı.


27 yıldır faaliyette olan, Beyoğlu'nun simgelerinden biri olan sinema, geçtiğimiz ay sonunda borçlarını ödeyemediği gerekçesi ile kapanma duyurusu yapmıştı. Sinemanın kapanmasını önlemek için başlatılan proje, dün yapılan bir basın toplantısıyla halka ve basına tanıtılarak Beyoğlu Sineması'nın kartları satışa çıkarıldı.


İLK SATIŞLARI ONLAR YAPTI


Sinemanın işletmecilerinden Baha Serter, Cem Altınsaray ve sinema yazarı Utku Ögetürk'ün düzenledikleri basın toplantısına sanat camiasından da katılım oldu. Oyuncu Funda Eryiğit ve Defne Halman ilk kartların satışını kendileri yaptı.

Beyoğlu Sineması Sadakat Kartı internet sitesi ve Beyoğlu Sineması gişesinden satışa sunuldu.

1 Haziran 2018 tarihine kadar geçerli olacak kartların detayları şu şekilde:

100 TL’lik Öğrenci Kartları: Yalnızca öğrenci kimliği ile alınabilecek bu kartla, son kullanma tarihine kadar 10 adet film izlenebilecek.

250 TL’lik Sadakat Kartları: 250 TL’lik kart sahipleri kartın geçerli olduğu süre boyunca Beyoğlu Sineması’nda 15 adet film izleme fırsatına sahip olacak.

500 TL’lik Sadakat Kartları: 500 TL’lik kart sahipleri kartın geçerli olduğu süre boyunca Beyoğlu Sineması’nda 30 adet film izleme fırsatına sahip olacak.

1000 TL’lik Özel Sadakat Kartları: 1000 TL’lik kart sahipleri kartın geçerli olduğu süre boyunca Beyoğlu Sineması’nda sınırsız film izleme fırsatına sahip olacak.

Beyoğlu Sineması kartı aynı zamanda kart sahiplerine civardaki kafe ve restoranlarda geçerli olacak özel indirimlerden faydalanma şansı da sunacak.

Haberin Devamı