Gündem Beyoğlu'nda silahlı soygun

Beyoğlu'nda silahlı soygun

Paylaş
Beyoğlu'nda silahlı soygun

Silahlı 3 soyguncu, telefon bayisinden 2 bin 600 lira ve 12 cep telefonu çaldı

Beyoğlu’nda yüzleri kar maskeli 3 şüpheli, pompalı tüfeklerle girdikleri cep telefonu bayisinden yaklaşık 2 bin lira nakit para ve 12 cep telefonu çaldı. Şüpheliler kayıplara karışırken olay anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haberin Devamı

Örnektepe Caddesi üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Akşam saat 19.30 sıralarında yüzleri maskeli ve pompalı tüfekli olduğu öğrenilen üç şüpheli, Cadde üzerinde bulunan cep telefonu bayisine girerek silah tehdidiyle kasadaki paraları istedi. Beraberinde getirdikleri pompalı tüfeği çalışanlara doğrultan şüpheli şahıslar bir el ateş açarak kasadaki yaklaşık 2 bin lira nakit para ve mağazada bulunan 12 cep telefonunu alarak olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Olayın gerçekleşmesinin ardından mağaza çalışanları durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, mağazada bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek eşkâl tespitinde bulundu. Eşkâlleri tespit edilen şüpheli şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı. Yüzleri maskeli şüpheli şahısların beraberinde getirdikleri silahları mağaza çalışanlarına doğrultmaları ve mağazada bulunan telefonları almaları ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haberin Devamı

Şüpheli şahısların mağazadaki telefonları poşete koyarak olay yerinden koşarak uzaklaşması ise güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşanan olayla ilgili mağaza çalışanları büyük bir şok yaşadı.

Mağaza çalışanlarının birbirlerini sakinleştirmeye çalıştıkları görüldü. Şüpheli şahısların çalışanları korkutmak amacıyla rastgele bir el ateş açtığı öğrenilirken şans eseri olayda yaralanan kimsenin bulunmadı öğrenildi.