Bozkurt Beyoğlu’ndan Kastamonu’ya geçmiş olsun ziyareti

Beyoğlu’ndan Kastamonu’ya geçmiş olsun ziyareti

Paylaş
Beyoğlu’ndan Kastamonu’ya geçmiş olsun ziyareti

Beyoğlu’ndan Kastamonu’ya geçmiş olsun ziyareti

KASTAMONU, (DHA) - Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’yu ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Bozkurt ve İnebolu ilçeleri ile köylerinde incelemelerde bulunarak vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlk olarak AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Enes Özkan ile birlikte Bozkurt’u ziyaret eden Başkan Yıldız, bölgede incelemelerde bulundu.

AFET BÖLGESİNDE BULUNAN BEYOĞLU BELEDİYESİ EKİPLERİ İLE BULUŞTU

Daha sonra İnebolu ilçesi ve köylerinde incelemelerde bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız, İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay ile de bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Yıldız, afet bölgesinde faaliyetlerine devam eden Beyoğlu Belediyesi ekipleriyle de bir araya gelerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

YARALARI HEP BİRLİKTE EL BİRLİĞİYLE SARACAĞIZ

Yaşanan felaketten dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını belirten Başkan Yıldız, “Kastamonulu kardeşlerime Beyoğlulu hemşehrilerimin selamını getirdim. Yaşanan felaketten dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Devletimizin tüm kurumları ve sivil toplum örgütleri afetin yaralarını sarmak için seferber olmuş durumda. Yaraları hep birlikte el birliğiyle saracağız. Birlik ve dayanışma ile en kısa sürede bu günleri geride bırakacağız. Sel felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Rabbim ailelerine sabırlar versin” dedi.

Haberin Devamı