Gündem Bezmialem Vakıf Üniversitesi 38 akademik personel alıyor! İşte detaylar…

Bezmialem Vakıf Üniversitesi 38 akademik personel alıyor! İşte detaylar…

Paylaş
Bezmialem Vakıf Üniversitesi 38 akademik personel alıyor! İşte detaylar…

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıp Fakültesi ve Rektörlüğe bağlı bölümler için 38 akademik personel alımı yapılacak. Peki, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Akademik personel başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü 5 Profesör, 11 Doçent, 12 Doktor Öğretim Üyesi, 4 Araştırma Görevlisi ve 6 Öğretim Görevlisi olmak üzere 38 akademik personel alımı yapacak. Başvurular 7 Mart ile 21 Mart arasında yapılacak. Peki, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Akademik personel başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARI İÇİN:

Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin belirlenen birim ve bölümlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacak.

- İlana başvuru için gerekli belge ve bilgilere buradan ulaşılabilir.

- Başvurular ilan tarihini takip eden 15 gün içinde Rektörlüğümüzün İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne şahsen/posta yolu ile yapılabilir.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARI İÇİN:

Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin belirlenen birim ve bölümlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 09.11.2018 tarihli, 30590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Haberin Devamı

İlana başvuru için gerekli belge ve bilgilere Üniversitemiz web sayfası www.bezmialem.edu.tr den ulaşılabilir. Başvurular ilan tarihini takip eden 15 gün içinde Rektörlüğümüz İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne şahsen / posta yolu ile yapılabilir.