Biberler serildi, çocuklar eğlendi

Tadı, rengi ve kokusuyla Şanlıurfa’da birçok yemeğe lezzet katan, çiğ köftenin olmazsa olmazı isotun daha hijyenik ve modern yerlerde üretilmesi için yer tahsis edildi.

13 Eylül 2018, Perşembe 13:58 Son Güncelleme:
A A

Başkan Çiftçi, "Tahsisini yapacağımız 960 dönümlük alan inanıyorum ki isot işletmeciliği ile ilgilenen tüm aileler için gelecek anlamında bir vizyon olur. Çünkü bu yerimiz düzeltildikten sonra kurutma ve işletme tesisinin de kurulması ile daha hijyenik bir şekilde üretimler yapılabilecek.

Bugüne kadar mahalle aralarında, tarlalarda ve damlarda isot kurutma alanları oluşturulmuştu. Bundan sonra Şanlıurfa gibi turizm şehri olan bir yere bu görüntüler yakışmıyor. Bunu bilen arkadaşlarımız çalışmalarını tamamladılar. Tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum" diye konuştu. AA

Sıradaki haber yükleniyor...
SIRADAKİ HABER Türkiye'nin en keyifli bağ bozumu rotaları