Spor Bienvenu eleştiriler için ne dedi?

Bienvenu eleştiriler için ne dedi?

Paylaş
Bienvenu eleştiriler için ne dedi?

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Konya Şekerspor'a 3 gol atarak yıldızlaşan Henri Bienvenu, karşılaşmanın ardından kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Konya Şekerspor'u 4-1 geçen Fenerbahçe'de 3 gol birden atarak yıldızlaşan Henri Bienvenu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Konya Şekerspor'un Spor Toto 2. Lig takımı olmasına rağmen zorlu bir maç olduğunu söyleyen Bienvenu, "Zor maç olacağını bekliyorduk. Karşımızda özellikle ikili mücadelelerde sert, iyi kapanan, çok mücadele eden bir takım vardı. Tahminlerimize paralel bir maç oldu. Zorlandığımız anlar oldu ama son bölümde attığımız gollerle rahat bir galibiyet aldık.

Umarım ben de attığım gollerle gelecek için taraftarlarımıza iyi sinyaller vermişimdir" diye konuştu. Sezon başında Young Boys takımından transfer edilen ve şu ana kadarki performansıyla eleştirildiği hatırlatılan genç golcü, "Bir golcünün gol atmadığı dönemler kötü bir dönemdir, eleştiriye açık bir dönemdir. Benim de öyle bir dönemim oldu ama bu dönem bugünle birlikte geçti diye düşünüyorum.

Ancak bu dönemde takım arkadaşlarım, teknik direktörüm, hocalarım çok destek oldular. Onlara teşekkür ediyorum. Ben bugünden sonra daha da iyi performans göstermeyi ve gollerime devam etmeyi amaçlıyorum" diyerek açıklamalarını noktaladı.

Haberin Devamı