Spor Bienvenu: Niang'ı örnek alıyorum

Bienvenu: Niang'ı örnek alıyorum

Paylaş
Bienvenu: Niang'ı örnek alıyorum

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Henri Bienvenu, Türkiye'deki futbol yaşantısı ile ilgili ilk kez konuştu

Fenerbahçe'nin sezon başında Young Boys'tan transfer ettiği Henri Bienvenu, hedeflerini ve Türkiye'deki futbol yaşantısını anlattı.

"TAKIMA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM"

Kamerun Milli Takımı'nın kampında açıklamalarda bulunan 23 yaşındaki golcü oyuncu, kısa süre önce Fenerbahçe'den ayrılan Mamadou Niang'ı örnek aldığını söyledi.

Niang gibi kendini kanıtlamış iyi bir golcünün yerine geldiğine dikkat çeken Beinvenu, sarı-lacivertli formayla en az Niang kadar başarılı olmak istediğini söyledi.

Kamerunlu oyuncu, "Niang'ın attığı doğru adımları atarak takımıma katkı sağlamak istiyorum. Şimdi Bienvenu zamanı. Bunu taraftarımıza göstermek için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

"HEDEFLERİMİZ HER ZAMAN ÜST DÜZEYDE"

Bienvenu, Fenerbahçe'den de övgüyle bahsetti. Sahaya her zaman kazanmak için çıkan, büyük bir takımda olduğunu ifade eden Bİenvenu, "Bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde olmasak da hedeflerimiz her zaman üst düzeyde.

Kulübün UEFA ile yaşadığı sorunlar ve başkanın cezaevinde olması bizi ister istemez olumsuz etkiliyor. Ancak tüm sorunlara rağmen lideriz ve şampiyonluğa koşuyoruz" dedi.

Kamerunlu golcü, Spor Toto Süper Lig'le ilgili görüşlerini de paylaştı. Türkiye'de baskının üst düzeyde olduğunu ifade eden Bienvenu, bununla birlikte fizik gücün de ön plana çıktığını söyledi.

Haberin Devamı