Biga Biga'da AK Partili Erdoğan mazbatasını aldı

Biga'da AK Partili Erdoğan mazbatasını aldı

Paylaş
Biga'da AK Partili Erdoğan mazbatasını aldı

Biga'da AK Partili Erdoğan mazbatasını aldı

ÇANAKKALE'nin Biga ilçesinde Cumhur İttifakı'nın adayı olarak Belediye Başkanı seçilen AK Partili Bülent Erdoğan, mazbatasını aldı.

Biga'da AK Partili Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri Biga Adliyesine giderek, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Mazbata töreninde, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin de hazır bulundu.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Şeref Can'ın elinden mazbatasını alan AK Parti Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, gönül ve hizmet belediyeciliği için yola çıktıklarını belirterek, "Biga’mıza gönül belediyeciliğine başlıyorum. İlçemize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Mazbatamızı Biga halkımızın adına aldık. İnşallah rabbim bu hayırlı vazife de bizi mahcup etmez. Biz de Biga'mızın emanetine 5 yıl boyunca seçimlerden önce söylediğimiz gibi sahip çıkacağız, koruyacağız. Seçimden önce halkımızla paylaştığımız projelerimizi, belediyecilik vizyonumuzu aynı şekilde sürdüreceğiz. Seçimler bitti. Herkesin görüşüne saygılıyız dedik. Bizim artık siyasi rozetimiz çıktı. Şu an itibariyle 55 bin nüfuslu Biga'nın belediye başkanıyım" dedi.

Safiye TARI GÜNER/BİGA(Çanakkale), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı