Magazin Bige Önal: Gözüme perde iner, küfür ederim

Bige Önal: Gözüme perde iner, küfür ederim

Paylaş
Bige Önal: Gözüme perde iner, küfür ederim

Oyuncu Bige Önal, YouTube’da ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. Çarpıcı açıklamalar yaptı.

  • “Nostaljik bir tipim. Teknoloji olmasa da hâlâ mektup yazmaya devam etsek keşke. Eskiden hiç tanışmadığım bir mektup arkadaşım vardı.”
  • “Annem (Mine Baysan) ile hayatta kalma savaşı verdik. Babam (Erhan Önal) da annem de şöhreti hiç sevmediler. Hep geri planda kalmak istediler.”
  • “Hiç estetiğim yok. Sadece kırılan bir dişimi yaptırdım. İleride de estetikten faydalanacağımı düşünmüyorum. Doğallık bozuluyor bir kere. Allah korusun ciddi bir kaza geçirirsem, o zaman ‘Evet’ derim. Kendini kötü hissedip yaptıranları anlıyorum ama ben biraz karşıyım.”
  • “Tersim pistir. Kafam gider, gözüme perde iner. Çocukken saç saça kavga ederdim. Hem de sokakta erkekler ile futbol oynarken. Lise yıllarımda da bir kız, kafamı duvara vurunca, okuldan atılmıştı.”
  • “Araba kullanırken küfür ederim. Babamdan dolayı herhalde. Trafikte çok kavga ederdi.”
  • “Kendimle hiç iyi anlaşabilen biri değilim. Her şeyi çok düşünüyorum. Sürekli kendimi bıçaklıyorum ve dövüyorum. Bu huyumu sevmiyorum. Zaten 2 yıldır terapiye gidiyorum.”

‘İÇİMİZİ FAZLA GÖSTERMİYORUZ’

Bige Önal 2017’den beri aşk yaşadığı oyuncu Aras Bulut İynemli ile ilişkisini şu sözlerle anlattı: “Mesleki anlamda birbirimize çok yardım ediyoruz. Karşılıklı olarak fikirlerimize güveniyoruz. Aşkımızı göz önünde yaşamamaya gayret edip içimizi göstermiyoruz. Kameraların fazla olduğu medyatik yerlerden uzak durmaya çalışıyoruz.”

Haberin Devamı