Magazin Bihter-Behlül aşkı oyun oldu

Bihter-Behlül aşkı oyun oldu

Paylaş
Bihter-Behlül aşkı oyun oldu

Bihter-Behlül aşkı oyun oldu

İnternetteki oyunlarda Behlül ile Bihter'i kimseye göstermeden en çok öpüştüren seviye atlıyor. Habertürk'ün haberine göre final bölümüyle büyük yankı uyandıran Aşk-ı Memnu, şimdi de internet sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor.

Haberin Devamı

Dizinin bitmesinin ardından bazı animasyoncular profesyonel çizimlerle dizinin başrol oyuncularının yer aldığı bir oyun hazırladı. İnternetteki oyun sitelerinde yer alan oyunda yasak aşk yaşayan Behlül ile Bihter'i diğer aile üyelerine görünmeden öpüştürebilirseniz seviye atlıyorsunuz.

Petekoyun adlı oyun sitesinde yer alan "Bihter Behlül öpüştürme" oyununda evin bahçesinde bulunan Bihter ve Behlül karakaterini yanlarında bulunan Matmazel Deniz, Adnan Bey ve Beşir'e görünmeden öpüştürmeye çalıyorsunuz.

Eğer yasak öpüşme diğer karakterler tarafından görülürse oyun bitiyor. oyunskor.com sitesinde yeralan "Aşk-ı Memnu" oyununda ise 13 yaşından küçükler için sakıncalı olduğu ibaresi yer aldı. Ancak oyuna girmek için üye kaydı, şifre istenmiyor. Sadece ' 13 yaşından büyüğüm' ibaresi tıklanarak oyuna girilebiliyor.

Haberin Devamı

Oyunskor isimli sitede yer alan 'Aşk-ı Memnu' oyunu 3 seviyeden oluşuyor. Oyunun 1. seviyesinde Adnan Bey, Bihter'i uyandırmadan öpmek zorunda. Eğer Bihter uyanırsa Adnan Bey'i tırmalayarak kan içinde bırakıyor. Bihter uyandırılmadan öpülürse 2'nci seviyeye geçiliyor.

Oyunun ikinci seviyesinde Behlül ve Bihter araba ile giderken öpüşmek zorunda kalıyor. Ancak karşıdan gelen arabalara çarpmamak gerekiyor. Eğer öpüşmenin dozu kaçırırlarsa trafik kazası yaparak ikisi de ölüyor. Oyunun 3. seviyesinde ise Bihter, Behlül ve Adnan yanyana. Behlül görmeden Adnan ile Bihter'i öpüştürmek gerekiyor. Eğer Behlül onları öpüşürken görürse Adnan Bey ile kavgaya tutuşuyorlar ve her ikisi de kanrevan içinde kalıyor.