Spor Bilic böyle hezimet görmedi

Bilic böyle hezimet görmedi

Paylaş
Bilic böyle hezimet görmedi

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'ın başına geçen Slaven Bilic, teknik direktörlük kariyerindeki en büyük başarısızlığını yaşadı. Toplam kadro değeri 144.5 milyon Euro olan West Ham, 21 milyon Euro'luk Rumen ekibi Astra Giurgiu'ya elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne çok erken veda etti. Bilic maç sonrası, "Utanç verici" yorumunu yaptı

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Hırvat Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, UEFA avrupa ligi'nde Rumen ekibi Astra'ya elendi.

Turnuvada Malta temsilcisi Birkirkara'yı penaltılarla geçebilen West Ham, 3. ön eleme turunda Rumen ekibi Astra'ya elenmekten kurtulamadı. İlk maçta rakibiyle sahasında 2-2 berabere kalan İngiliz temsilcisi, deplasmandaki mücadelede de 2-1 mağlup olarak, Avrupa'ya veda etti.



Slaven Bilic yönetimindeki West Ham United, karşılaşmanın 3. dakikasında Manuel Lanzini'nin golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı.

33. ve 36. dakikalarda Constantin Budescu'nun attığı gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrılarak UEFA Avrupa Ligi'ne havlu attı.

BILIC: UTANÇ VERİCİ BİR SONUÇ

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Hırvat çalıştırıcı, "Ucuz gollerle yenilip elenmemiz utanç verici. Maç bizim kontrolümüzdeydi. Bir gol daha bulabilirdik ama çok panik yaptık. Yine de bu maçın genç oyuncularımız için iyi bir tecrübe olduğunu düşünüyorum. Önümüzde uzun bir lig maratonu olacak. Ligde çok daha farklı bir şekilde olacağımızdan eminim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı