Spor Bilic Juventus'lu Matri'yi istedi

Bilic Juventus'lu Matri'yi istedi

Paylaş
Bilic Juventus'lu Matri'yi istedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, gol sorununa çare arıyor

Siyah Beyazlı takımın hazırlık maçlarında gol yollarında kısır görüntüsü teknik direktör Slaven Bilic'i harekete geçirdi. Forvet oyuncularıyla yakından ilgilenen Bilic, Mustafa Pektemek dışındaki hücumcularından memnun değil. Kampın yıldızı haline gelen Mustafa Pektemek, Bilic'ten formayı kaptı.

BILIC, MATRI DEDİ

Ntvspor'da yer alan habere göre; Almeida'nın istikrarsız ve isteksiz görüntüsü bu sezon forma şansını azaltıyor. Ömer Şişmanoğlu ve Eneramo'nun zamana ihtiyacı olduğu düşünen Bilic, bu doğrultuda yeni bir takviye için futbol direktörü Önder Özen ile fikir alışverişinde bulundu. Bu görüşmenin ardından gündeme Juventus'un golcüsü Alessandro Matri geldi.

Bilic, Matri'yi takımında görmek istediğini iletti. Beşiktaş’ın Matri konusunda elini kuvvetlendiren durum Juventus’un bu sezon hücum hattına yaptığı önemli takviyeler. Tevez ve Llorente gibi flaş isimleri kadrosuna dahil eden Torino Devi’nin hücum hattındaki yoğunluk Matri'nin transferinde kilit rol oynayacak.

Milan altyapısından yetişen 28 yaşındaki forvet 2011’de Cagliari'den Juventus'a geldi. Juventus ile 69 maçta 27 golü bulunan Matri, 5 kez İtalya Milli Takımı’nın formasını giydi.

Haberin Devamı