Bilim - Teknoloji 4 Galaxy'den müthiş rakam!
Paylaş
4 Galaxy'den müthiş rakam!

Galaxy S3 ve S4, Note 2 ve 3... Bu 4 cebin yıl sonunda ulaşacağı satış rakamı dudak uçuklatıyor!

Samsung, 2013 yılı sonundaki hedeflerini çok büyük tutuyor. Kore'li Analist Günü'nde, firma tarafından verilen sayılar bunu ispatlar nitelikte. Endişeli yatırımcılara verilen sayılara göre, Samsung, Galaxy S ve Note telefon satışlarının 100 milyonun üzerinde olmasını planlıyor. Bu sayının içerisinde Galaxy S3, S4, Note II ve 3 yer alıyor. Samsung ayrıca 40 milyonun üzerinde de tablet satmayı amaçladığını söylüyor.

Haberin Devamı

Firma, önümüzdeki yılın satışlarının çoğunun ise 10 inç'ten büyük tabletlerden geleceğini düşünüyor. Neredeyse tamamen doymuş olan üst düzey akıllı telefon marketi için Samsun endişeli değil. Firmanın inancına göre bu market artık kararlı bir hale gelmiş durumda ve firma, büyümeye devam edebilmek için düşük bütçeli ürünlere yönelmeyi düşünüyor. Ayrıca, firmanın öngörüsüne göre, 2017'den önce, dünyadaki akıllı telefonların yarısı LTE içerir hale gelecek.

Ayrıca, diğer firmalar gibi, Samsung da PC ve tablet marketinin bir gün birleşeceğine inanıyor ve ne olursa olsun bu olay gerçekleştiğinde ön sıralarda yer almayı hedefliyor.

Tabii ki şu anda bütün bunlar tahminlere dayanmakta ama Sa >CHIP Online

Haberin Devamı