Bilim - Teknoloji AirPods'larınızı güncellemek iOS 16'da çok daha kolay olabilir
Paylaş
AirPods'larınızı güncellemek iOS 16'da çok daha kolay olabilir

iOS 16'nın en son beta sürümü , AirPods ürün yazılımı güncellemelerinin çalışma şeklini değiştirebilir. Kendi başlarına güncellemeyi seçene kadar beklemek zorunda kalmak yerine, işlemi manuel olarak yapabilirsiniz.

iOS 16’nın son beta sürümünde eklenen yeni menü, Apple’ın AirPods ve AirPods Pro yazılım güncellemelerinin çalışma şeklini değiştirebileceğini gösteriyor. Ayarlar - Genel - Hakkında - AirPods altında Yazılım Sürümü’ne dokunulduğunda artık yeni bir sayfa açılıyor. Apple destek sitesi üzerinden güncelleme detaylarına ulaşılabiliyor.

Haberin Devamı

iOS 15’te AirPods ve AirPods Pro’nun hangi yazılım sürümünde çalıştığını görmek kolay; Bluetooth menüsünde kulaklığın yanında bulunan “i”ye dokunulduğunda, hakkında bölümünden sürüm dahil birçok bilgiye ulaşılabiliyor. Ancak sürüme dokunulduğunda sadece AirPods ve şarj kutusunun güncel yazılımı görülebiliyor.

Redmi Note 11 ailesi hızlı şarj konusunda sınırları zorluyor Bu videoda konumuz hızlı şarj teknolojileri. Xiaomi’nin büyük ilgi gören Redmi Note 11 serisinin de en çarpıcı özelliği hızlı şarj. Peki uygun fiyata sağlam özellikler sunan Redmi Note 11 ailesi özellikle hızlı şarj konusunda ne kadar iddialı?