Bilim - Teknoloji Apple Watch Cellular Türkiye çıkış tarihi belli oldu
Paylaş
Apple Watch Cellular Türkiye çıkış tarihi belli oldu

Apple Watch Cellular, yani hücresel bağlantı özellikli modelleri, 24 Haziran’da Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor.

Apple’ın en büyük ekrana sahip akıllı saat serisi olan Apple Watch Series 7 ve Apple Watch SE’nin GPS + Cellular modeli, Türkiye’ye geliyor. Cihazı satın alan kullanıcılar, hücresel bağlantı aktivasyonunu iPhone’larından gerçekleştirebilecek.

Haberin Devamı

Apple Watch Cellular özellikli modeller, telefondan uzaklaşıldığında dahi herhangi bir kopma yaşamadan arama ve mesajlaşma hizmeti sağlayabiliyor. Güçlü yönlerinin yanı sıra hücresel bağlantı özelliğiyle de telefon kullanıcının yanında olmasa bile aileyle, arkadaşlarla, müziklerle, bildirimlerle, fotoğraflarla ve çok daha fazlasıyla bağlantıda kalma özgürlüğü yaşatıyor. Daha büyük ekranı, toza, suya ve çatlamaya karşı daha güçlü ön kristaliyle şimdiye kadarki en dayanıklı Apple Watch olarak nitelendirilen Series 7, alüminyum kasa seçeneğinde 5 renk ile sunuluyor.

Peki fiyatlar ne kadar?

41 mm Watch Series 7’nin GPS sürümüne 8.399 TL, GPS + Cellular sürümüne ise tam 13.399 TL verilmesi gerekiyor. 45 mm Watch Series 7’nin GPS sürümüne 8.999 TL, GPS + Cellular sürümüne ise tam 13.899 TL verilmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

40 mm Watch SE’nin GPS sürümüne 5.849 TL, GPS + Cellular sürümüne ise 9.299 TL verilmesi gerekiyor. 44 mm Watch SE’nin GPS sürümüne 6.449 TL, GPS + Cellular sürümüne ise tam 9.799 TL verilmesi gerekiyor. Apple her iki taraf için de “24 Haziran tarihinde sizinle” açıklamasını yapıyor.