Bilim - Teknoloji Apple Watch Series 8 vücut sıcaklığını ölçebilir
Paylaş
Apple Watch Series 8 vücut sıcaklığını ölçebilir

Apple Watch Series 8’in önümüzdeki eylül ayında resmiyet kazanması bekleniyor. Series 8 ile birlikte saatin vücut ısısını da ölçebileceği söyleniyor. Kan şekeri takibi özelliğinin ise Series 8’de olması beklenmiyor.

Apple’ın bu yıl kullanıcıların karşısına üç yeni akıllı saat çıkarması bekleniyor. Series 8 ve yenilenen Watch SE ile birlikte daha dayanıklı tasarıma sahip bir seçeneğin de tanıtılacağı söyleniyor. WatchOS 9 ile düşük güç modunu yenileyeceği; yenilenen düşük güç modunda kullanıcıların saatten daha fazlasını görebileceği, bazı uygulamaları ve özellikleri çalıştırabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Series 8 ile birlikte saatin vücut ısısını da ölçebileceği söyleniyor. İlk etapta bu özelliğin doğurganlık planlamasına yardımcı olmak amacıyla kullanıma sunulması muhtemel görünüyor.

Bunlar ek Apple Watch Series 8, kan basıncı ölçme özelliğini barındırmayabilir. Bloomberg’den Mark Gurman, Apple’ın söz konusu özelliğin testlerinde bazı sorunlarla karşılaştığını ve bu özelliği iki yıl daha sunmayacağını belirtti.