Bilim - Teknoloji Clubhouse, kısa süre sonra tarayıcı üzerinden de kullanılabilecek
Paylaş
Clubhouse, kısa süre sonra tarayıcı üzerinden de kullanılabilecek

Yalnızca mobil uygulama üzerinden erişilebilen Clubhouse, yakında tarayıcı üzerinden de erişilebilecek. Bunların yanında Clubhouse, platforma üye olmayan kullanıcıların da odalara girebileceği bir özelliği test ediyor. Üye olmayan kullanıcılar, yalnızca davet linkleri ile odalara katılabilecek.

2020 yılında ilk defa yayınlanan ve ilk çıktığı dönemde büyük bir kitleye ulaşan Clubhouse, hızlı bir şekilde unutuldu. İlk çıkışını iOS uygulama olarak yapan uygulama, bir süre sonra Android kullanıcıların da erişimine açıldı. Uzun zamandır bu şekilde devam eden Clubhouse, yakında tarayıcı üzerinden de erişilebilecek.

Haberin Devamı

Paylaşılan özellikler, henüz erişilebilir değil. Ancak bilgilere göre Clubhouse geliştiricileri, uygulamayı internet tarayıcılara entegre etmek için çalışmalara başlamış durumda. Kullanıcılar, uygulamanın mobil versiyonunda oluşturdukları odaların linklerini diledikleri şekilde paylaşabilecek. Bu linkler aracılığı ile platforma üye olmayan kullanıcılar da odalara katılabilecek.

Her ne kadar üye olmayan kullanıcıların da odalara giriş yapma yetkisi olsa da, oda oluşturmak ve oda linki paylaşmak, yalnızca üye olan kullanıcılara özel olacak. Her ne kadar platform, son zamanlarda adından hiç söz ettirmese de, bu özellikler ile yeni bir toplantı merkezi gibi kullanılabilir.