Bilim - Teknoloji Elon Musk, SpaceX hostesine tacizde bulunmakla suçlanıyor
Paylaş
Elon Musk, SpaceX hostesine tacizde bulunmakla suçlanıyor

Elon Musk, SpaceX uçaklarında görevli bir hostese tacizde bulunmakla suçlanıyor. The Business Insider’ın haberine göre, şirket tacize uğradığını iddia eden hostese sessiz kalması için 250 bin dolar ödedi.

Habere göre olay 2016’da yaşandı ve taraflar 2018’de uzlaşmaya vardı. Olayı The Business Insider’a tacize uğradığı iddia edilen hostesin bir arkadaşının aktardı. Çünkü hostesin imzaladığı anlaşma gereği konuşamadığı ifade edildi. Haberde Musk’ın hostesten tüm vücuduna masaj yapmasını istediği ve daha fazlasını yaptığı takdirde “at” hediye etmeyi vadettiği belirtiliyor. Buna ek olarak, hostese Musk’a daha iyi hizmet etmesi için profesyonel mesaj eğitimi almasının önerildiğine de dikkat çekiliyor.

Haberin Devamı

Musk’ın teklifini geri çeviren hostes, bu olayın ardından kendisine daha az uçuş verildiğini öne sürüyor. Tarafların 2018’de Musk’ın da katıldığı görüşmelerin ardından uzlaştığı belirtiliyor.

SpaceX CEO’su Elon Musk, Twitter’da yaptığı paylaşımlarla kendisine yöneltilen taciz iddiasını reddetti. Musk, taciz iddiasında bulunan hostesten kendisinin vücudunda görülmeyen bir şeyi (yara izi, dövme) tanımlamasını istedi ve böyle bir olayın yaşanmadığını tekrarladı.