Bilim - Teknoloji Huawei retro görünümlü akıllı saatini duyurdu
Paylaş
Huawei retro görünümlü akıllı saatini duyurdu

Huawei, retro görünüme ek AMOLED ekranla gelen akıllı saati Watch Fit Mini’yi kullanıcılara sundu. Akıllı saat aktivitelerinizi ya da uykunuzu izleyebiliyor.

Saat minimal ve ince bir yapıda geliyor. İnce ve bilekte rahatsızlık vermeyen deri kayış da kullanımı kolaylaştırıyor. Kayışlar rahatlıkla çıkarılıp takılabiliyor. Dikdörtgen tasarımlı saatin sağ tarafında tek bir fiziksel düğme var. Cihazın ağırlığı ise kayış hariç 20 gram. Saat ilk bakışta klasik bir kol saati gibi duruyor. Bunda kasadaki parlak krom malzemenin rolü büyük. Saat aynı zamanda suya karşı dayanıklı, havuzda ya da denizde yüzerken saat bileğinizde kalabilir.

Haberin Devamı

Saat, 194 x 368 piksel çözünürlüğe sahip 1.47 inç AMOLED ekrana sahip. Ekran keskin görünüyor ve dokunuşlara iyi yanıt veriyor. Parlaklık dış mekan koşulları için yeterli.

Saat, günlük kullanım ve antrenmanlarınızı izlemek için kullanışlı ama gelişmiş deneyim için Huawei Sağlık uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Saat ile toplamda 100'e kadar aktiviteyi kaydedebilirsiniz. WhatsApp, Instagram, Telegram gibi uygulamalardan gelen bildirimleri saat üzerinden okuyabilirsiniz ancak mesajlara doğrudan saatten cevap verme imkanınız yok.

Cihaz, kalp atış hızı sensörünün yanı sıra SpO2 izleme için bir sensör de sunuyor. SPO2, kandaki oksijen doygunluğunu tüm gün takip edebiliyor. TruSleep 2.0 ise uyku takibinizi yapabiliyor.

Haberin Devamı

Watch Fit Mini, 180 mAh pil ile 14 güne kadar ayakta kalabiliyor. Tabi kullanım sıklığına göre bu süre değişiklik gösterebilir. Beş dakikalık şarj ise iki günlük kullanım sunabiliyor.