Bilim - Teknoloji HyperX Stinger kulaklık serisi, üç yeni oyuncu kulaklığı ile genişledi
Paylaş
HyperX Stinger kulaklık serisi, üç yeni oyuncu kulaklığı ile genişledi

HyperX, HyperX Cloud Stinger ailesine HyperX Cloud Stinger Core + 7.1, HyperX Cloud Stinger Core Kablosuz + 7.1 Oyun Kulaklığı ve HyperX Cloud Stinger Core ürünlerini eklediğini duyurdu. HyperX Stinger serisi, fiyat/performans kulaklığı arayan oyuncuları mutlu edecek gibi görünüyor.

Seriye eklenen kulaklıklara şöyle bir bakarsak, HyperX Cloud Stinger Core + 7.1 ve HyperX Cloud Stinger Core Kablosuz + 7.1 Oyun Kulaklığı, sanal surround ses özellikleri ile daha sürükleyici oyun içi ses, 40mm yönlendirmeli sürücülerinin sağladığı yüksek ses hassasiyetiyle de yüksek kaliteli ses deneyimi sunduğunu görüyoruz. Her iki Stinger Core + 7.1 kulaklıklar, hafif tasarıma sahip olup, her kulaklık 245 gramın biraz altında. Her iki kulaklıkta da ayarlanabilir çelik sürgüler, kulak kapaklarında sezgisel ses kontrolü ve döndür-sessize al özelliğine sahip gürültü önleyici mikrofon bulunmakta.

Haberin Devamı

Üstelik HyperX Cloud Stinger Core + 7.1, HyperX Cloud Stinger Core Kablosuz + 7.1 Oyun Kulaklığı artık NGENUITY yazılımı ile 7.1 sanal surround sese de sahip.

Bu ürünler arasında benim favorim olan HyperX Cloud Stinger Core Kablosuz + 7.1, 2.4Ghz kablosuz bağlantısı, 20m menzil, 17 saatlik pil ömrü ve ekonomik fiyatıyla kablosuz oyun deneyimi sunuyor.