Bilim - Teknoloji iPhone 13 ve 13 Pro için yeşil renk seçeneği geldi
Paylaş
iPhone 13 ve 13 Pro için yeşil renk seçeneği geldi

Apple, iPhone 13 ve 13 Pro modelleri için yeşil renk seçeneğini resmi olarak duyurdu. iPhone 13 modellerine eklenen renk sadece “yeşil” olarak adlandırılırken, Pro modellerinin yeşil tonu için “Köknar yeşili” olarak isimlendirilmiş.

iPhone 13 ve 13 Pro’nun yeni renkleri 11 Mart itibarıyla ön siparişe çıkacak. Yeni renk seçenekleri 18 Mart itibarıyla kullanıcılarla buluşacak ve mağazalarda sergilenmeye başlayacak.

Haberin Devamı

Apple geçtiğimiz yıl da ilkbahar etkinliğinde iPhone 12 ve 12 mini modelleri için mor renk seçeneğini duyurmuştu.

Apple iPhone 13 ve 13 Pro’nun yeni renk seçenekleri de mevcut renk seçenekleriyle aynı fiyatlar karşılığında satılacak.

Apple’ın küresel ürün pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Bob Borchers, yeni renkle ilgili, “Kullanıcılar iPhone 13 Pro ve iPhone 13’ün tasarımını çok beğeniyor. iPhone 13 ürün serisindeki harika renk seçeneklerine katılan yeni göz alıcı köknar yeşili ve yeşil renk seçeneklerini tanıtmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu yeni renkler, müşterilerin iPhone’larını seçerken daha da fazla seçeneğe sahip olmalarına imkan tanıyor. Müşterilerimizin A15 Bionic çiple benzersiz performans, en iyi kamera sistemlerimiz, günlük ihtiyaçlar için pil ömründe sağlanan büyük gelişmeler, hızlı 5G ve inanılmaz dayanıklılığın yanı sıra daha birçok özellik sunan iPhone 13 ürün serisinin avantajlarından yararlanmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı