Bilim - Teknoloji iPhone 14 Pro’da her zaman açık ekran özelliğini gösteren video paylaşıldı
Paylaş
iPhone 14 Pro’da her zaman açık ekran özelliğini gösteren video paylaşıldı

iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max’in her zaman açık ekrana sahip olması bekleniyor. Hatta görünüşe göre, always on display özelliği Apple Watch’takine benzer şekilde çalışacak.

iPhone için yeni duvar kağıtları artık karartılmış öğelere sahip uyku adında yeni bir etikete sahip. iPhone 14 Pro ekranı kapandığında duvar kağıtlarının uyku versiyonu devreye girecek. Duvar kağıdı her zaman açık modunda soluk şekilde görünecek ve saat ve kullanıcı tarafından ayarlanmış widget’lar gösterilecek, telefonun kilidi açıldığında tam parlaklığa dönecek.

Haberin Devamı
iPhone 14 Pro’da her zaman açık ekran özelliğini gösteren video paylaşıldı iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max’in her zaman açık ekrana sahip olması bekleniyor. Hatta görünüşe göre, always on display özelliği Apple Watch’takine benzer şekilde çalışacak.

6.1 inç iPhone 14 Pro ve 6.7 inç iPhone 14 Pro Max modelleri bu özelliği desteklerken, 6.1 inç iPhone 14 ve 6.7 inç iPhone 14 Max, 60Hz ekrana sahip olacağından her zaman açık modunu desteklemeyecek.

Apple, bu yıl dört yeni iPhone modeli tanıtacak. En yeni işlemci A16 Bionic çipin 14 Pro serisine özel olması bekleniyor. Pro modelleri, 8K video kaydına izin veren 48MP kameraya da sahip olabilir.