Bilim - Teknoloji M2 MacBook Pro, tedarik sorunlarıyla karşı karşıya!
Paylaş
M2 MacBook Pro, tedarik sorunlarıyla karşı karşıya!

M2 işlemcili MacBook’un giriş seviyesindeki versiyonu MacBook Pro için resmi ön siparişleri açtı ve sipariş almaya devam ediyor. Ancak Apple’ın resmi sitesinde M2 işlemcili MacBook Pro’nun yüksek RAM kapasitesine sahip versiyonları için kargolama tarihinin Ağustos ayına kadar ertelendiği görülüyor.

Apple, 17 Haziran itibaren M2 işlemcili MacBook için ön siparişleri açtı ve kullanıcılar 24 GB’a kadar bellek ve 2 TB’a kadar da SSD depolama özelliklerine sahip MacBook’lar için ön sipariş verebiliyor. Ancak farklı depolama alanlarına ve RAM’e sahip bilgisayarlar seçildiğinde teslim tarihleri de farklılık gösteriyor.

Haberin Devamı

MacBook Pro’nun 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip modeli için kargo çıkış tarihi resmi açıklamadaki gibi 24 Haziran olarak görülüyor. Ancak 512 GB, 1 TB ya da 2TB depolamaya sahip versiyonlar için kargolama tarihi en erken 1 Temmuz olarak belirtilmiş. 16 GB RAM’e sahip MacBook Pro’da da kargolama tarihi 24 Haziran görülürken 24 GB RAM’e sahip modeli sipariş vermek isteyen kullanıcılar için en erken tarih 1 Ağustos.

MacBook Pro’da yaşanan bu tedarik sorununun nedeni ise belli değil.