Bilim - Teknoloji Multiversus oyuncuları, hacker’ların Rick Sanchez karakterine erişim sağladığını düşünüyor
Paylaş
Multiversus oyuncuları, hacker’ların Rick Sanchez karakterine erişim sağladığını düşünüyor

Multiversus oyuncuları, oyunun lobisinde bazen 'Rick and Morty' adlı komedi dizisi karakteri Rick Sanchez’in rastgele bir şekilde göründüğünü fark ettiler. Bu da hackerların çoktan karaktere erişim sağlamış olabileceğinin düşünülmesine sebep oldu.

San Diego’da geçen hafta gerçekleştirilen Comic-Con etkinliğinde, Player First Games tarafından geliştirilen Multiversus adlı; Cartoon Network, Warner Bros, HBO, Turner Entertainment karakterlerinin yer aldığı çapraz dövüş oyunun 9 Ağustos’ta çıkacak olan yeni sezonunda Rick and Morty’nin yer alacağı duyuruldu. Ancak görünen o ki, oyuncuların zaten Rick karakterine erişimi var.

Haberin Devamı

Oyunun açık beta sürümünün yayınlanmasının ardından, ConnorEatsPants kullanıcı adlı Twitch yayıncısının partisine katılan bir oyuncu, yayıncının ekranında Rick Sanchez karakterinin görünmesini sağladı. ConnorEatsPants ile birlikte birçok oyuncu, Rick karakterini gördü ve Twitter üzerinden paylaştı.

Rick karakterinin beklenenden erken ortaya çıkmasında geliştiricinin bir hatası olup olmadığı henüz belirsiz ancak Multiversus oyunu hala erken erişimli olduğu için hackerların karaktere erişim sağlayabilmesi mümkün.