Bilim - Teknoloji Musk, bu hafta Twitter çalışanlarıyla ilk toplantısını yapacak
Paylaş
Musk, bu hafta Twitter çalışanlarıyla ilk toplantısını yapacak

Elon Musk, Nisan ayında şirket için yaptığı 44 milyar dolarlık teklifin ardından ilk kez 16 Haziran’da Twitter çalışanlarıyla konuşacak. Musk’ın toplantıda Twitter çalışanlarından sorular alması bekleniyor.

Tesla CEO’su bir süre önce Twitter’ın sahte hesaplarla ilgili gerekli verileri paylaşmaması durumunda anlaşmadan vazgeçebileceğini açıklamıştı. Etkinlik, Twitter CEO'su Parag Agrawal tarafından Pazartesi günü personele gönderilen bir e-postayla duyuruldu. Agrawal, çalışanlara toplantıdan önce Bay Musk'a soru gönderebileceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Musk ve Twitter çalışanları bu buluşmada ilk kez doğrudan iletişim kurmuş olacak. Twitter çalışanlarının Musk’ın şirketi satın almasından rahatsız olduğuna dair haberler geçtiğimiz aylarda gündeme gelmişti. Bazı Twitter çalışanlarının şirket kültürünün zarar görmesinden endişe ettiği belirtilirken, Musk’ın SpaceX ve Tesla personelinin ofise dönmeleri için verdiği ultimatomun da bu endişeleri artırdığı öne sürülmüştü.

Twitter CEO’su Agrawal, bir dizi paylaşımla mikro blog servisinin sahte hesap tespitinde kullandığı yöntemleri savunmuş; Musk da bu paylaşımlara kaka emojisiyle yanıt vermişti.

Elon Musk Twitter hisseleri için hisse başına 54.20 dolar değer biçmişti. Twitter’ın hisseleri New York Borsası’nda halihazırda 37.03 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Haberin Devamı