Bilim - Teknoloji Philips monitörleri CES 2022 Innovation Awards Honoree seçildi
Paylaş
Philips monitörleri CES 2022 Innovation Awards Honoree seçildi

Philips'in Xbox özelinde ürettiği Momentum 559M1RYV modeli CES 2022'de Innovation Awards Honoree seçildi.

Philips’in 55 inç’lik Momentum 559M1RYV modeli CES 2022 Innovation Awards Honoree seçildi. Consumer Technology Association (CTA) (Tüketici Teknoloji Derneği) tarafından düzenlenen ve CTA’ ya ait olan CES İnovasyon Ödülleri programı, 27 tüketici teknolojisi ürünü kategorisinde tasarım ve mühendisliği ödüllendiren, her yıl düzenlenen bir yarışma olarak popülerliğini sürdürüyor. Bu ödül programında en yüksek puanı kazananlar ise “Best of Innovation” (İnovasyon’un en iyisi) ünvanını alıyorlar.

Haberin Devamı

Philips Momentum Designed for Xbox konsol oyun monitörü (559M1RYV) ise uzman hakemler tarafından ödüle layık görüldü. HDMI 2.1 özelliğinin dahil edilmesi ile artık yeni nesil konsol oyunları 4K çözünürlükte, daha hızlı 120 Hz yenileme hızında, DisplayHDR 1000’e sahip HDR desteği ile, ve 55 inç (139.7 cm) panel üzerinde ultra keskin ve ultra akıcı oyun performansı için Her Zaman Düşük Gecikme sunabiliyor.

Ayrıca Philips Momentum 559M1RYV ise yenilikçi tasarımları ve ses mühendisliği ile tüm dünyada tanınan İngiliz bir hoparlör şirketi olan Bowers & Wilkins mühendisleri tarafından özel olarak tasarlanan bir soundbar’a sahip, bu da sürükleyici oyun deneyimini tamamlıyor.