Bilim - Teknoloji Red’liler, son 1 yılda 2 milyar GB mobil internet kullandı
Paylaş
Red’liler, son 1 yılda 2 milyar GB mobil internet kullandı

Vodafone Red’lilere son 1 yılda 528 milyon TL’lik ayrıcalık sağlandı. Bu süreçte Red’liler, tarifelerinde bulunan sınırsız uygulamalar toplam 46 milyon GB interneti ücret ödemeden kullandı.

Vodafone Red’liler, son 1 yılda yaklaşık 2 milyar GB mobil internet kullandı, 51,4 milyar dakika konuştu, 2,7 milyar SMS attı. Mobil internet kullanımı 2 yıl öncesine göre 2,5 kat artan Red’liler, normal bir faturalı tarife kullanıcısına göre 3,2 kat daha fazla internet kullandı. Red’lilerin aylık ortalama data kullanımı 20 GB’ı aştı.

Haberin Devamı

Son 1 yılda, Red müşterilerinin %75'i aktif olarak her ay Vodafone Yanımda'yı ziyaret ederek işlemlerini bu uygulama üzerinden dijital bir şekilde gerçekleştirdi. Red'liler ayda 16 kez Vodafone Yanımda'yı ziyaret ederek, ortalama 2 günde bir uygulama ile etkileşime girdi. Red müşterileri dijital asistan TOBi'yi diğer müşterilere oranla 2 kat daha fazla ziyaret ederek işlemlerini dijital ve interaktif olarak gerçekleştirdi. 

Red’liler bir yılda internetinden yemeden sosyal medyada 3,5 milyon gün vakit geçirdi, mesajlaşma uygulamalarında yaklaşık 40 milyar mesaj attı, müzik uygulamalarında 138 milyon şarkı dinledi, YouTube'da 3 milyon video izledi, eğlence uygulamalarında 110 bin bölüm dizi izledi. Tüm bunlara ek son 1 yılda toplam 200 bini aşkın Red'li tarifedeki dakikalarıyla bu ülkeleri tıpkı Türkiye’yi arar gibi arayarak 6,2 milyon dakika ücretsiz konuştu

Haberin Devamı