Bilim - Teknoloji Telegram için ücretli abonelik paketleri geliyor
Paylaş
Telegram için ücretli abonelik paketleri geliyor

WhatsApp'ın en büyük alternatiflerinden birisi haline gelen Telegram’a ücretli abonelik paketleri geliyor. Kısa süre önce iOS betasına giriş yapan Telegram Premium üyelik paketi, çok yakında resmi olarak kullanıma sunulabilir.

Telegram kurucusu Pavel Durov, daha önce kendi hesabından yaptığı açıklamada uygulamasına reklamların geleceğini resmi olarak da duyurmuştu. Durov, bu reklamların rakiplerden farklı olarak kişiselleştirilmiş olmayacağını, kullanıcı verilerinden faydalanmak istemediklerini ifade etmişti. Kısa süre önce iOS betasına giriş yapan Telegram Premium üyelik paketi, çok yakında resmi olarak kullanıma sunulabilir.

Haberin Devamı

35 binden fazla üyeye sahip Telegram Beta ismindeki Telegram kanalında paylaşılan bilgiler, uygulamanın iOS için yayınlanan v8.7.2 beta sürümünde ortaya çıktı. Premium sürümde bulunacağı belirtilen ilk özellik bazı özel tepkiler ve stickerlar olarak görünüyor.

Telegram'ın ücretli sürümü, mevcut ücretsiz sürümün yanında kullanıcılara sunulan ikinci bir seçenek olacak. Ücretli üyelere reklam göstermeyeceği aktarılan firma, ileride ücretli abonelere başka özellikler de sunabilir.