Bilim - Teknoloji Zoom toplantılarından kaçmanızı sağlayacak eklenti: Zoom Escaper
Paylaş
Zoom toplantılarından kaçmanızı sağlayacak eklenti: Zoom Escaper

Yeterli kadar Zoom toplantısı yaptınız mı? Artık ruhunu uyuşturup, yüzünüzü yaşlandıracak bir görüntülü görüşmeye daha dayanamayacak hale mi geldiniz? New York’ta yaşayan sanatçı Sam Lavigne, uzun Zoom toplantılarından kaçabilmek ya da onları sabote edebilmek için uygulama içinde kullanılabilen bir dizi sahte ses efektli eklenti geliştirdi. Onur Binay/posta.com.tr

Zoom Escaper, bir sonraki çağrınıza ya da görüntülü görüşmenize bir dizi sahte ses efekti eklemenize izin veren ücretsiz bir web widget'ı ya da eklentisi. Bu eklenti, hala yapabiliyorken toplantıyı sonlandırıp kaçmanız için size sayısız neden sunuyor.

Haberin Devamı

Havlayan köpekler, inşaat sesleri, ağlayan bebekler ve hatta kesik kesik gelen yankılar gibi daha ince efektler arasından seçim yapabilirsiniz. Sanatçı Sam Lavigne tarafından yaratılan Zoom Escaper'ın kullanımı oldıkça basit. Tek yapmanız gereken, sesi web sitesi üzerinden yönlendiren VB-Audio adlı ücretsiz bir ses yazılımı indirmek, ardından Zoom'daki ses girişinizi mikrofonunuzdan VB-Audio'ya değiştirmek ve efektlerle çalmak.

Zoom Escaper sizin için yeterli değilse , Lavigne'nin kreasyonlarından biri olan Zoom Deleter da var. Web sitesinde yazdığı gibi, bu sadece menü çubuğunuzda çalışan küçük bir program. Bilgisayarınızda sürekli olarak Zoom varlığını kontrol ediyor ve bulursa da hemen siliyor.

Haberin Devamı