Dünya Bill Cosby hapishanede röportaj verdi: Pişman olduğumu duymayacaklar

Bill Cosby hapishanede röportaj verdi: Pişman olduğumu duymayacaklar

Paylaş
Bill Cosby hapishanede röportaj verdi: Pişman olduğumu duymayacaklar

Cinsel saldırıda bulunmaktan üç ila 10 yıl arası hapis cezasına çarptırılan ABD'li oyuncu ve komedyen Bill Cosby, hapishaneden Ulusal Gazete Yayıncıları Birliği Black Press USA'e röportaj verdi. Bill Cosby'nin röportajda kullandığı bazı ifadeler şaşkınlık yarattı.

80’li yılların fenomen dizisi Cosby Ailesi ile tanınan ünlü oyuncu Bill Cosby, cinsel saldırı suçundan üç yıldan 10 yıla kadar hapisle cezalandırılmıştı. 2004 yılında Andrea Constand adlı kadına cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu bulunan ve cezaevine konulan 82 yaşındaki ABD’li oyuncu, cezaevinde Black Press USA'e röportaj verdi. Cosby'nin kullandığı ifadeler şaşkınlık yarattı. Cosby, “Şartlı tahliye için geldiğimde, pişman olduğumu söylediğimi duymayacaklar” dedi. Bill Cosby, cinsel saldırı ile suçlanmasına rağmen masum olduğunu, davanın tamamen saçma ve kurmaca olduğunu belirtti. Cosby, 'Orada olmayan insanların bu konular hakkında ne söyledikleri umurumda değil, onlar hiçbir şey bilmiyor' dedi.

Haberin Devamı

Röportajdan çıkan başka detaylar da var. Cosby, kaldığı SCI-Phoenix adlı cezaevinde Mann Up adlı bir program aracılığıyla mahkumlara öğretmenlik yapıyor. Bill Cosby, cezaevindeki hücresini bir çatı katına benzettiğini de ifade etti. Amerikalı siyahiler için çok endişelendiğini belirten Bill Cosby, uyuşturucunun toplumun en büyük sorunu olduğunu ifade etti.

Bill Cosby, 2004 yılında Temple Üniversitesi'nin basketbol koçu Andrea Constand'a cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu bulundu. Ancak Cosby hakkında 60'tan fazla kadın cinsel taciz suçlamasında bulundu.

posta.com.tr