2013- İlk tanışma
İkili, -bizim bildiğimiz kadarıyla- ilk olarak 2013 yılında Çalıkuşu dizisinin setinde bir araya geldi. İlk bölümden itibaren birbirlerine çok yakıştırılan çiftin enerjisi, televizyonlardan evlerimizin salonlarına geçiyordu.
İkili, -bizim bildiğimiz kadarıyla- ilk olarak 2013 yılında Çalıkuşu dizisinin setinde bir araya geldi. İlk bölümden itibaren birbirlerine çok yakıştırılan çiftin enerjisi, televizyonlardan evlerimizin salonlarına geçiyordu.
Çift çok yakıştırılsa da Burak o dönem Ceylan Çapa ile birlikteydi. Bu ilişki biter bitmez Fahriye Evcen ❤ Burak Özçivit yakıştırmaları hız kazandı. Çünkü eş zamanlı olarak Çalıkuşu dizisi de yayın hayatına son vermişti.
Ama çiftin çevresindekiler iddiaları görmezden geliyordu. Zira Fahriye Evcen ile yeni bir ilişkiye başladıktan sonra mı Ceylan Çapa ilişkisi bitti, yoksa Ceylan Çapa'dan ayrıldıktan sonra mı Fahriye ile yeni bir ilişkiye başlandı... İşte bu kısım biraz bulanıktı.
Hal böyle olunca magazin gazetecileri artık Fahriye'yi ya da Burak'ı gördüklerinde aralarındaki aşk dedikodularını soruyordu. Fahriye'nin bu sorulara çok sinirlenip ” Sakın bir soru bile sormayın” diyerek uzaklaşmışlığı bile var. Neden böyle bir inkar yoluna gittiler, inanın şimdi onlar bile bilmiyordur bunun cevabını.
İkili, Çalıkuşu dizisinde birbirlerini yeterince tanıdıktan sonra ara hiç soğumadan bir de sinema filmi geldi. Çalıkuşu'nda çok yakıştırılan çiftin, beyazperdede iyi bir getiri sağlayacağı kesindi. Artık onları iyiden iyiye yan yana görmeye alışmıştık.
Artık çiftin birlikte yakalandıkları haberlerini de almaya başladığımıza göre magazin muhabirleri hislerinde yanılıyor olamazlardı. Ancak Burak ve Fahriye, bu sefer de birliktelik yaşadıklarını ısrarla reddediyordu. Sık sık sabaha karşı eve girerken görüntüleniyorlardı. Hatta bir keresinde Burak, lüks cipinin içinde Fahriye ile saatlerce sohbet ettikten sonra muhabirleri fark edmiş, hızla kaçmaya başlamıştı. Trafik kurallarını hiçe sayan Burak'ın kaçışı, Etiler Ulus’taki evinin önünde son bulmuştu. Flaşların patlamasıyla Fahriye yüzünü saçlarıyla saklarken, Burak'ın ağzından, “Has... yakalandık” sözcükleri duyulmuştu.
2015'te tamamen açtılar kendilerini. In Style'a verdikleri röportajda
Aşkla ilgili klişe cümleler kuramıyorum çünkü çok derin bir şey. Aşık olduğunda özün çıkıyor ortaya, gerçek seni görüyorsun. Ben de aşık olduğumda gerçek Burak’la karşılaşıyorum; önüme bir engel koymamı, ego yapmamı, bakışımı, duruşumu değiştirmem gerektirmiyor. O an her ne ise bir anda olup bitiyor. Zamansız, boyutsuz başka dünyadan bir şey aşk. Kesinlikle bu dünyadan değil." dedi.
Ateş bacayı sarmıştı yani.
Fahriye ise şöyle dedi:
Bence de bir ilham kaynağı olduğu doğru. Ve başlı başına bir neşe kaynağı aslında aşık olma hali. Yaşattığı heyecan bence hiç bir duyguyla ölçülemez. Hayatta çok kez mutlu oluyoruz ama ilişkideki mutluluk huzur olarak da yansıyor hayatına bir yandan.
Artık ayrı evde yaşadıklarını saklamadıkları dönem ise bir kırılma noktasıydı. 2015'te Burak, Ulus'taki evini mobilyalarıyla birlikte aylık 4 bin TL'ye kiraya verdi. Kıyafetlerini ve kişisel eşyalarını alıp, Evcen'in İstinye'de oturduğu daireye tamamen taşındı.
İlişki artık özgürce yaşanırken, Fahriye'nin kıskançlıklarıyla ilgili her gün bir yeni haber yapılıyordu. Fahriye'nin, Burak'ın Neslihan Atagül’le oynadığı öpüşme sahnelerini kıskandığı, bu nedenle de seti ziyaret ettiği iddia edildi. Burak ise “Sevgilimin seti ziyaret etmesinden daha doğal ne olabilir ki? Bunlar, abartıdan başka bir şey değil arkadaşlar. Fahriye de ben de bu dedikodulara gülüp geçiyoruz.” diyecekti.
Asıl bu kıskançlıkların en meşhuru, İranlı kainat güzelinin Burak'ın fotoğrafına yorum yapmasından sonra geldi. Burak, sevgili olarak birlikte o fotoğraflarını ilk kez o yorumdan sonra Instagram'a yükledi. Üstelik malum yorum silindikten sonra. Sizce tesadüf müydü? Malum fotoğrafı ise üstte görüyorsunuz.
Burak Özçivit, 32’nci yaşını sevgilisi Fahriye Evcen’in Maslak’ta bir otelde organize ettiği sürpriz partiyle kutladı. Yakın arkadaşları Murat Boz-Aslı Enver çiftinin de katıldığı 30 kişilik yaş günü partisinde Özçivit, bir anda sevgilisinin önünde diz çöktü. Cebinden çıkardığı 90 bin TL’lik yüzüğü Evcen’e uzatarak “Benimle evlenir misin?” dedi.
Burak, ayında kendi doğum gününü kutladığı mekanda önünde diz çöküp evlenme teklif ettiği sevgilisini 4 ay sonra ailesinden istedi. Kız isteme merasimi ise Almanya’nın Solingen şehrinde gerçekleşti. Fahriye ve Burak Almanya’ya gidebilmek için rol aldıkları “Ölene Kadar” ve “Kara Sevda” dizilerinin setinden izin aldı. Nişan haberini gizli tutmak isteyen çift, durumu set ekiplerine de açıklamadı, ‘özel nedenlerle’ izin istedi.
Nişanla ilgili en dikkat çeken detay ise nişanda önünde fotoğraf çektirdikleri tül perdeydi.
Çift 29 Haziran gecesi, Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılan düğün ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar kıyarken, damadın şahitliğini yapımcı Timur Savcı, gelinin şahitliğini ise Banu Savcı yaptı.
Fahriye Evcen, düğününde Raşit Bağzıbağlı imzalı iki, Fidan Şimşek imzalı bir olmak üzere üç farklı gelinlik giyerken, Özçivit ise Derviş Bağzıbağlı imzası taşıyan damatlığı tercih etti.
Evcen'in Fidan Şimşek imzalı gelinliği.
Fahriye Evcen'in ve Neslihan Atagül'ün gelinliklerinin ve saç modellerinin neredeyse aynı olduğu yorumları yapıldı. Çiftin, Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün düğünlerine davet edip etmedikleri bilinmiyor. Fakat ikili Evcen- Özçivit düğününe katılmadı.
Fahriye ve Burak, balayı için ise Maldivler'i tercih etti. Burada bol bol birbirlerinin fotoğraflarını çekmeleriyle de çok sevimli bulundular. Gelinlik ve damatlıklarının çok benzetildiği Kemal Doğulu ve NEslihan Atagül çiftinin de burada balayı yapması bir başka detay.
Burak'ın saatlerce Fahriye'yi çekmesi sosyal medyada özellikle kadınlar tarafından çok sevimli bulunmuştu.
Fahriye'nin 'Doğayla ben, benimle doğa' notunu düştüğü fotoğrafı olay olmuştu. Fahriye'in elini karnına koyarak poz vermesi ve akıllara hamilelik iddiasını getirmişti.
Ama Fahriye hamilelik haberini de saklamadı, hatta oğlu Karan henüz doğmadan ona bir Instagram hesabı bile açtı. Bu kararı çok eleştirilmişti.
Karan Bebek 2019'un Nisan ayında doğdu. Biz bu aileyi çok sevdik, hep birlikte nice mutlu yıllar geçirsinler ❤