Türkiye (Son Dakika) Bir aylık evlilik faciayla bitti

Bir aylık evlilik faciayla bitti

Paylaş
Bir aylık evlilik faciayla bitti

İzmir'in Urla İlçesi'nde, bayram tatili fırsatıyla pikniğe giden, 12 kişinin içinde olduğu iki ayrı otomobilin çarpışması sonucu kardeşi Barış Hansoy'la birlikte ölen Burçin Hansoy'un, bir ay önce yabancı uyruklu eşi Judith Hansoy'yla yaşamını birleştirdiği ortaya çıktı

İzmir’in Urla İlçesi’nde, bayram tatili fırsatıyla pikniğe giden, 12 kişinin içinde olduğu iki ayrı otomobilin çarpışması sonucu kardeşi Barış Hansoy’la birlikte ölen Burçin Hansoy’un, bir ay önce yabancı uyruklu eşi Judith Hansoy’yla yaşamını birleştirdiği ortaya çıktı. Motosiklete düşkünlüğüyle bilinen Burçin Hansoy eşine yaptığı evlenme teklifini de sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaşmıştı.

Kazada iki oğlunu da kaybeden, kendisi de yıllar öncesinde geçirdiği trafik kazasından sonra koltuk değneğine mahkum olan Sedat Hansoy, cenazelerin tutulduğu Urla Devlet Hastanesi’nde sinir krizleri geçirdi. Yakınları tarafından güçlükle teskin edilen Sedat Hansoy, "Fidanlarım gitti, bu acıya nasıl dayanırım" diyerek ağladı.

Diğer ölenlerin aileleri de, gözyaşlarına boğuldu. Ölenlerden Selin Ergan’ın da ailesinin Isparta’nın Yalvaç İlçesi’nde yaşadığı, ailesinin bayram tatili teklifini kabul etmeyip kentte kaldığı öğrenildi. Cenazelerin işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edileceği, yaralıların da tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

ALKOL ÇIKMADI

Bu arada polisin soruşturmasında, iki otomobilin sürücüsünün alkollü olmadıkları, kazanın hatalı sollamadan kaynaklandığı belirlendi. Ancak bazı görgü tanıkları, 35 PPA 09 plakalı otomobilin sürücüsünün kendi şeridinde değil de karşı şeritte ters yönden ilerlediğini, ölen 5 kişinin içinde bulunduğu 35 PV 119 plakalı otomobilin şoförünün kurtulmak istemesine rağmen kafa kafaya çarpışmayı engelleyemediği vurgulandı.

BÖLGE SAKİNLERİ ŞİKAYETÇİ

Beş kişiye mezar olan yolun çevresinde oturan bölge sakinleri, benzer birçok kazanın meydana geldiğini ancak bir türlü önlem alınmadığını belirtti. Vatandaşlar, çift geliş çift gidiş olan dört şeritli yolun ortasında refuj bulunmamasının bu tip kazalara davetiye çıkardığını ya sinyalizasyon sistemi yada kavşak yapılarak önlem alınmasını istedi. Bölge sakinleri, ayrıca, bu tip önlemlerin olmaması nedeniyle araçların ana yola çıkışında ve yayaların karşıya geçmelerinde büyük sıkıntılar yaşandığını dile getirdi.

Haberin Devamı