Gündem Bir hırsızlık komedisi

Bir hırsızlık komedisi

Paylaş
Bir hırsızlık komedisi

Soygun amacıyla girdiği büfede, dükkan sahibinin tuzağı olan yumurtalara basınca ayağı kayıp kırılan hırsız, polisi arayarak yardım istedi.

İddialara göre, saat 04.30 sıralarında İstanbul Zeytinburnu Maltepe Mahallesi'nde bir iş merkezinin içinde bulunan bu büfeye hırsızlık amacı ile giren Ş.A, basamaklarda bulunan yumurtaları fark edemeyerek, üzerine bastı. Bir anda kendini yerde bulan zanlının sağ bacağı kırıldı.

Haberin Devamı

Bacağını kırıldığı için hareket edemeyen Ş.A. 155 Polis İmdat hattını arayarak, bir büfenin içinde mahsur kaldığını söyledi. Bunun üzerine olay yerine gelen sevk edilen polis ekipleri kapısı kilitli olan büfenin arka üst camının kırık olduğunu farketti.

AMBULANSI DA POLİS ÇAĞIRDI

İçeride birinin olduğunu tespit eden polis ekibi, kilitli kapıyı açamayınca itfaiyeden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri kapının kilidini kırarak polis ekipleriyle içeri girdi.

Büfenin içindeki manzara karşısında şaşıran polisler, yerde yatmakta olan kişiye, kim olduğunu sordu. Ş.A, buraya hırsızlık amacıyla girdiğini ama düşerek ayağını kırdığını belirtti. Bunun üzerine güvenlik önlemi alan polis ekipleri hemen ambulansı çağırdı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4098","4098","201012","4098-8.jpg");

ALARM YERİNE YUMURTA!

Olay yerine gelen büfe sahibi, büfenin içinde yatan zanlıyı görünce, şok oldu. Güvenlik önlemi olarak yumurtaları basamaklara koyduğunu söyleyen büfe sahibi, "Taktiğim işe yaradı. Güvenlik kamerası ya da alarm taktıracak kadar param yoktu. Basamaklara yumurtaları hırsız girerse basarak kaysın, düşsün, yakalansın diye koydum" dedi.

ZANLIYI TANIYORMUŞ

İsminin açıklanmasını isteyen büfe sahibi hırsızlık amacı ile içeri giren zanlıyı tanıdığını ve daha önce bu iş merkezinde bulunan işyerinde çalışan biri olduğunu, çoğu zaman yemek verdiklerini söyledi. Olay yerine gelen ambulansla Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ş.A yapılan ilk tedavinin ardından adliyeye sevkedildi.

Ozan URAL - İSTANBUL - DHA