Siyaset Bir iş için cin lazım!
Paylaş
Bir iş için cin lazım!

Danıştay saldırısı sanığı Alparslan Aslan'ın babası: Alparslan bana bir işi için cin lazım olduğunu söylemişti

Birinci Ergenekon davasının 157. duruşmasında tanık olarak ifadesi alınan Danıştay saldırısı sanığı Alparslan Arslan'ın babası İdris Arslan oğlunun cinlerle ilgili bazı konularda kendisiyle konuştuğunu söyledi.

Haberin Devamı

Silivri Cezaevi'nde kurulan duruşma salonunda görülen davada baba Arslan, Danıştay saldırısının ardından çok sayıda basın mensubu ile görüştüğünü ifade ederek, "Bazı basın mensupları bana dergiler gönderdi. Bu dergilerde telegram, zihin kontrolü konuları geçiyordu" dedi.

"ZİHİN KONTROLÜYLE BUNLARI YAPTIRDILAR"

Oğlu Alparslan Arslan'ın kendisine "Amerika ve Sovyetler, istihbarat konularında cinleri kullanıyorlar" dediğini , "Hatta bir ara yanıma gelerek kendisine bir işi için cin lazım olduğunu söylemişti. Danıştay saldırısının ardından Aysel Sağlam isimli bir kadın, Alparslan'ı olay günü Danıştay binasının kapısında iki kişi ile gördüğünü ve bu iki kişinin Alparslan'ı zorla içeri girdirdiklerini söylemişti. Saldırının ardından Alparslan'ın ziyaretine gittiğimde kendisine sordum. Bu kişileri cin olarak mı görüyorsun dedim. Ardından da kendisine, 'Sana ilaç verip zihin kontrolüyle bunları yaptırdılar' diye söyledim" dedi.

Haberin Devamı

CİN ÇIKARMA SEANSLARI

Ardından Alparslan Arslan'ın kendisine cin çıkarma seanslarına katıldığını söylediğini ifade eden İdris Arslan, "6 saat boyunca Kur'an-ı Kerim okuyarak cin çıkarma seansları yapıyorlarmış. Alparslan, kendisindeki rahatsızlığın kendisine musallat olan cinden kaynaklandığını düşünüyormuş. Bu seansları da musallat olan cini çıkarmak için yapıyorlarmış. Alparslan, seans sonunda ise oturduğu yerden fırlayıp odadan çıkıyormuş" diye konuştu.

ZEHİRLENME KORKUSU

Alparslan Arslan'ın, Danıştay saldırısının ardından Ankara'da cezaevinde bulunduğu bir aylık dönemde hiçbirşey yiyip içmediğini belirten baba Arslan bunu da zehirlenme korkusundan kaynaklandığını öne sürdü. Öte yandan davada tanık olarak dinlenen Alparslan Arslan'ın ev arkadaşı Teoman Ekşioğlu da Alparslan Arslan’a hipnoz yapıldığı konusunda bir bilgisi olmadığını ancak birlikte yaşadıkları öğrenci evinde Arslan’a Danıştay saldırısından bir hafta önce cin çıkarma seansı uygulandığını iddia etmişti.

Cem TURSUN - İSTANBUL DHA