Dünya Bir kadın kafasına neden prezervatif geçirir?

Bir kadın kafasına neden prezervatif geçirir?

Paylaş
Bir kadın kafasına neden prezervatif geçirir?

Dünyada prezervatif kullanımının önemine dikkat çekmek adına oldukça ilginç bir olay gündemde... Prezervatife karşı olanları ikna etmek için son moda Condom Challange...

Prezervatif kullanımını reddetmek için erkeklerin pek çok sebebi olabilir ancak kullanmak için de bir o kadar fazla sebep var. Erkekler genellikle prezervatifi "hissedememek", prezervatifin küçük gelmesi, prezervatifin delinme tehlikesinden çekinmeleri sebebiyle kullanmak istemeyebiliyorlar. Ancak bu pek çok riski de beraberinde getiriyor. İstenmeyen hamilelikler, cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklar büyük sorun olabiliyor.

Haberin Devamı



Radikal'den Oktay Volkan Alkaya'nın haberine göre özellikle ABD'de bu şekilde prezervatif kullanımını reddeden kişilere karşı "ikna" kampanyaları düzenleniyor. Bunun farklı bir örneğini geçtiğimiz yıl İsveçli şarkıcı Zara Larsson göstermiş ve prezervatifi bacağına geçirerek "Benim bacağım sığıyorsa, düşünün artık..." mesajı vermişti.



Sonrasında pek çok kişi prezervatifin ne kadar dayanıklı ve esnek olduğunu göstermek için prezervatifleri burunlarından içeri çekerek ağızlarından çıkartmıştı.



Bir kaç kişinin boğulma tehlikesi atlatması dışında başarıyla düzenlenen bu kampanyaların tümüne Condom Challange adı verildi. Condom challange serisinin son halkasında ise insanlar içi su dolu prezervatifleri kafalarına geçirerek, prezervatiflerin ne kadar sağlam olduğunu kanıtlamaya çalıştılar.

Haberin Devamı