Magazin Bir Litre Gözyaşı 2. bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Cihan'ın ayakları yerden kesiliyor

Bir Litre Gözyaşı 2. bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Cihan'ın ayakları yerden kesiliyor

Paylaş
Bir Litre Gözyaşı 2. bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Cihan'ın ayakları yerden kesiliyor

Bir Litre Gözyaşı 2. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Bir Litre Gözyaşı yeni bölümde Ali ile olan ilişkisi mükemmel giden Cihan'ın ayakları yerden kesilirken Muzaffer kızı için inanılmaz derecede endişe duyuyor.

Kanal D'nin pazar günleri büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Litre Gözyaşı'nın 2. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Bir Lİtre Gözyaşı yeni bölümde Ali, Cihan'ın ayaklarını yerden kesiyor. Cihan'ın nefesi kesilirken Muzaffer ile Ali ilk kez karşı karşıya geliyor. Muzeffer kızı Cihan'la Ali'nin aralarında bir şey olduğunu sezerken Figen her şeyi anlatıyor. Kızının üzülmesinden endişe duyan Muzaffer, korkuya kapılıyor.

Haberin Devamı

Cihan ve Ali arasındaki yakınlık giderek artıyor! Mahir ise onları kıskanmaya başlasa da uzak durmaya çalışıyor!

Yıllardır aşık olduğu Ali ile sevgili olan Cihan, onunla olan ilişkisinde son derece mutludur. İki genç sevgili günden güne daha da yakınlaşmaya başlar. Cihan’a karşı duyguları olan Mahir ise onları gördükçe içten içe kıskanmaya başlar ancak elinden de bir şey gelmez.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan, hastalığını öğrenecek mi? Figen, Cihan’a ciddi bir hastalığı olduğunu söylememekte kararlıdır. Cihan yaşında birini böyle acı bir gerçekle yüzleştirmenin haksızlık olduğunu düşünür. Ancak tedbiri elden bırakmayacak, doktorun talimatlarını yerine getirecektir.

Bu arada Cihan okulun basketbol takımına girmeye karar verir. Bu süreçte Ali’nin ilgisi ayaklarını yerden keser. Okulda sık sık karşılaştığı Mahir’le arasındaki mesafeli arkadaşlık ise adım adım dostluğa dönüşecektir. Bu süreçte Mahir, Cihan’ın dosyasını başhekim olan babasının masasında görür. Mahir’in gerçeği öğrenmesi artık an meselesidir.

Haberin Devamı

Figen yine doktorun önerisine uyarak Cihan’dan günlük tutmasını, hastalığıyla ilgili gözlemlerini yazmasını ister. Cihan bunu sorgular. Ciddi bir hastalığı yoksa neyi, neden yazacaktır? Basket maçlarında yaşadığı aksaklıklar da aklını kurcalar. Aradığı cevapları Figen’den bulamayan Cihan, doktoru Onur’la konuşmaya karar verir. Figen’e tereddütsüz olarak, “sorarsa ona gerçeği söyleyeceğimi bilin” diyen doktoruyla…