Magazin Bir Litre Gözyaşı 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Mahir'den Cihan'a evlilik teklifi

Bir Litre Gözyaşı 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Mahir'den Cihan'a evlilik teklifi

Paylaş
Bir Litre Gözyaşı 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Mahir'den Cihan'a evlilik teklifi

Bir Litre Gözyaşı 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Litre Gözyaşı yeni bölümde Mahir, Cihan'a evlilik teklif ediyor. Öte yandan Figen, Muzaffer'in gönlünü almak istiyor ama nafile!

Kanal D'nin pazar akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen dizisi Bir Litre Gözyaşı'nın 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Litre Gözyaşı son bölümde kutunun içinden "Gelinlik giymek" yazılı not çıkmıştı. Herkes "Cihan ile Mahir evlenecek mi?" sorusunu soruyordu ki, yeni bölümde bunun cevabı verildi. Mahir boğaza nazır bir yerde Cihan'a evlilik teklifi ediyor. Cihan'ın cevabı ise merak ediliyor. Öte yandan Figen, Muzaffer'in gönlünü almak istiyor ama Muzo pek oralı olmuyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan'ın ilerleyen hastalığı, büyük problemleri beraberinde getiriyor! Evlat, ailenin imtihanıdır. Figen ve Muzaffer için de durum pek farklı değildir. Karı-koca, Cihan’ın hastalığı ilerledikçe artan gerilimlerini birbirlerine yansıtmaya, birbirlerinin ebeveynliğini sorgulamaya başlarlar. Bu durum Muzaffer’i telafisi zor bir hataya sürükler…

Öte yandan Cihan, Mahir ve Ali üçgeninde yaşanacak olaylar, büyük yanlış anlaşılmalara sebep olacak ve tüm bu tesadüfler sonucunda Cihan’ın öğreneceği büyük sır ise Cihan’ ı gerçek bir çıkmaza sürükleyecektir.