Magazin Bir Litre Gözyaşı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cihan ve Mahir evlenecek mi?

Bir Litre Gözyaşı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cihan ve Mahir evlenecek mi?

Paylaş
Bir Litre Gözyaşı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cihan ve Mahir evlenecek mi?

Bir Litre Gözyaşı'nın 5. bölümü dün akşam ekrana geldi. Son bölümde Ali tarafından terk edilen Cihan, Mahir'le teselli bulurken son sahnenin ardından izleyiciler "Cihan ve Mahir evlenecek mi?" sorusunu sormaya başladı. Peki, 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin seyirciyi ekran başına kilitleyen dizisi Bir Litre Gözyaşı'nın 5. bölümü dün yine nefes kesti. Bir Litre Gözyaşı son bölümde Ali, Cihan'ın hastalığını duyunca onu terk etti. Büyük acılar çeken Cihan'ı teselli işi Mahir'e kaldı. Muzaffer borçları nedeniyle zor duruma düştü . Son sahnede ise kutunun içinden "Gelinlik giymek" çıkıyor. Cihan ile Mahir birbirlerine bakakalıyorlar.

Haberin Devamı

BİR LİTRE GÖZYAŞI 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Litre Gözyaşı 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölümde Mahir ile Cihan'ın evlenip evlenmeyeceği merak konusu... Dizinin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

BİR LİTRE GÖZYAŞI YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Beyincik dejenerasyonuna yakalanan Cihan'ın hareketlerindeki değişim iyice artar. Artık kendisindeki bu değişimlerle yaşamaya alışan Cihan, hastalığını daha bilmemektedir. Annesi Figen, Cihan'ın gerçeklerle mücadele edemeyeceğini düşünür ve babası Muzo ile birlikte aldıkları bu kararın arkasında dururlar. Üstelik Cihan'ın doktorunun tüm ısrarlarına rağmen kararlarında değişiklik olmaz. Cihan'ın ileride daha büyük problem yaşayacağını düşünen doktoru, ikna etmeyi başarır.

Haberin Devamı

Fakat bu kez daha büyük bir sorun ortaya çıkar. Figen ile Muzo, Cihan'a gerçekleri açıklayacakları sırada acı gerçek ortaya çıkar. Figen'in babası da beyincik dejenerasyonu hastalığına yakalandığı için intihar etmiştir. Bu haber herkesi perişan eder ve Cihan'ın da aynı problemleri yaşayabileceği düşünülür. Cihan ise hareketlerinde dengesizlik, kavrayamama ve sürekli düşmesine bir anlam verememektedir. Artık bununla yaşamayı öğrenmek zorunda kalır. Doğum gününü kutlamak için dışarı çıktıkları sırada Cihan yere yığılır. Ailesinin koşarak başına geldiği genç kızın bu olay, zorlu hayatının başlangıcıdır.