Magazin Bir Litre Gözyaşı 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Cihan evlilik teklifini kabul etti

Bir Litre Gözyaşı 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Cihan evlilik teklifini kabul etti

Paylaş
Bir Litre Gözyaşı 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Cihan evlilik teklifini kabul etti

Bir Litre Gözyaşı 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bir Litre Gözyaşı yeni bölümde Cihan, Mahir'i değil yine Ali'yi seçiyor. Bu karada en yakın arkadaşının Mahir'den hoşlanmasının ne kadar payı var henüz bilinmiyor.

Kanal D'de pazar günleri seyirciyi ekran başına kilitleyen Bir Litre Gözyaşı'nın 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bir Litre Gözyaşı yeni bölümde izleyiciler Cihan'ın, Ali'nin evlilik teklifine ne diyeceğini merak ediyordu. Cihan Mahir'i arkadaş olarak gördüğünü belirtip Ali'nin teklifine "Evet" dedi. Bu arada Hande de Mahir'den hoşlandığını söylüyor.

Haberin Devamı

BİR LİTRE GÖZYAŞI 7. BÖLÜM İLK FRAGMANI

Cihan rahatsızlanıp hastaneye kaldırılıyor. Yanında da her zaman olduğu gibi Mahir bulunuyor. Ciahn için endişelenen Mahir, onu çok sevdiğini bir ömür beraber zaman geçirmek istediğini belirtiyor. Bu sözleri Cihan'ın duyup duymadığı merak konusu olurken Ali gizlice dinliyor ve şok oluyor. Öte yandan Cihan'ın Ali'ye ne cevap verdiği de ayrı merak konusu...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan, bir tesadüf sonucu Mahir'den beyincik dejenerasyonu hasatsı olduğunu öğrenir. Bu haber Cihan'ı kahreder. Zira hareketlerindeki dengesizlik ve objeleri kavrayamamasının nedenini öğrenmiş olur. Ali'nin ilgisizliğindeki neden de böylelikle ortaya çıkar. Cihan'ın hastalığından ötürü ondan ayrılmaya karar veren Ali, yarı yolda bırakmıştır. Fakat Mahir, aynısını yapmayacaktır ve en büyük destekçisi o olacaktır. Ailesinden hastalığını bildiğini saklayan Cihan, bunu herkese açıklama niyetindedir.

Haberin Devamı

Öte yandan Figen ile Muzo arasındaki problemler devam eder. Cihan'ın hastalığını öğrendikleri andan itibaren birbirlerini yıpratan ikili, eski günlerini aramaktadırlar. Figen, arkadaşının cesaretlendirmesiyle Muzo'ya ulaşmak istese de Muzo tarafından aynı beklenti karşılanmaz.

Cihan, kalan günlerini güzel geçirmekte ısrarcıdır. Tüm dileklerini kağıda yazar ve bir kutu içine koyarlar. Rastgele çektikleri dileği, gelinlik giymektir. Mahir, Cihan'ın bu dileğinin karşılıksız kalmasını istemez. Cihan'a hiç beklemediği bir anda evlilik teklifi yapar. Cihan, bu teklif karşısında çok mutlu olur. Mahir'in bu çabası, Cihan'ı duygulandırır.