Türkiye (Son Dakika) Bir nişan iki cenaze

Bir nişan iki cenaze

Paylaş
Bir nişan iki cenaze

Erzurum'un Hınıs İlçesi'nde birbiriyle akraba olan iki ailenin fertleri arasında, nişanlı çocuklarının çok görüşmesi nedeniyle çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Olay dün iftar sonrası Hınıs’a bağlı Bellitaş Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre akraba iki ailenin fertleri, nişanlanan çocuklarının sık görüşmesini istemedi. Dün nişanlı gencin, yine gelin adayının evine gitmesi üzerine yine tartışma çıktı. Köy kahvesi önünde kısa sürede büyüyen tartışmada Şerif Keskin yine iddiaya göre, akrabaları olan Veis Demirpolat (40), Nuri Demirpolat (38) ve Murat Demirpolat’a (17) tabancayla ateş açtı. Yaralanan 3 kişi, Hınıs Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken Şüpheli Şerif Keskin ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Ağır yaralanan Veis Demirpolat ve Murat Demirpolat, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamlarını yitirdi. Durumu ağır olan Nuri Demirpolat ise Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kurşunun karnına isabet ettiği öğrenilen Nuri Demirpolat’ın yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Ölen 2 kişinin cenazeleri ise Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan otopsilerinin ardından bugün köyde toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberin Devamı

DHA