Gündem Bir ters yön kazası daha: 1 ölü, 9 yaralı

Bir ters yön kazası daha: 1 ölü, 9 yaralı

Paylaş
Bir ters yön kazası daha: 1 ölü, 9 yaralı

İzmit'te aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu karşı şeride girerek ik araca birden çarpan hafif ticari aracı kullanan sürücünün eşi öldü. Can pazarının yaşandığı kazada 9 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 14.30’de Sefa Sirmen Bulvarı’nda meydana geldi. Gölcük’ten İzmit yönüne gelen Mehmet Bülbül yönetimindeki hafif ticari araç, sürücünün aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine orta refüjü engeli aşıp karşı şeride girdi. Ticari araç burada önce Ahmet Öz yönetimindeki Fransa plakalı otomobile, daha sonra da Şaban Erdöl yönetimindeki 34 VP 4042 plakalı minibüse çarptı.

Haberin Devamı

Çevreodeki sürücülerin hemen yardıma koştuğu kaza ardından 3 araçtaki yaralılar yol kenarlarına alındı. Yaralılar, bir süre sağlık görevlilerinin gelmesini bekledi. Yapılan ilk kontrollerde, ters yöne giren hafif ticari aracın sürücüsü Mehmet Bülbül’ün eşi Kezban Bülbül’ün öldüğü anlaşıldı. Durumu ağır olan Mehmet Bülbül, çocukları Hanife, Eray ve Rabia Bülbül çeşitli hastanelere kaldırıldı. Diğer araçlarda da Ferda Kaya, Cengiz Binici, Şaban Erdöl ile adları öğrenilemeyen 2 kişi ile birlikte toplam 9 kişi yaralandı. Yaralılar, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Orhan UZUN-Taha Burak ÇAKMAK/İZMİT(Kocaeli), (DHA)