Türkiye (Son Dakika) Bir tuhaf çatışma: Aracın etrafında döne döne birbirlerine ateş ettiler

Bir tuhaf çatışma: Aracın etrafında döne döne birbirlerine ateş ettiler

Paylaş
Bir tuhaf çatışma: Aracın etrafında döne döne birbirlerine ateş ettiler

Bursa'da 3 kişi arasındaki tuhaf silahlı çatışma, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi

Bursa'da Namık Kemal Mahallesi'nde seyreden iki ayrı otomobildeki kişiler bilinmeyen bir sebeple kavga etmeye başladı. Öndeki hafif ticari araçtan inen bir kişi, arkadan gelen otomobilden inen kişiye silahla ateş açtı. Otomobilde bulunan diğer kişi de indikten sonra 3 kişi, aracın etrafında döne döne silahlarını ateşlemeye başladı.

ŞANS ESERİ KİMSE KİMSEYİ VURAMADI


Otomobil çevresinde yaşanan koşuşturmada pompalı tüfek ve silahlarla yakın mesafeden ateş edilen kavgada şans eseri yaralanan olmadı. Öndeki araçtan inip çatışmaya giren eli silahlı kişi, kurşununun bitmesiyle birlikte olay yerinden kaçtı.


İKİ OTOMOBİL DE OLAY YERİNDEN KAÇTI


Bu sırada olayı ayırmak için arkadaki otomobilin camına yaklaşan bir kişi de otomobilin içinden açılan ateşten son anda kurtuldu.

Filmleri aratmayan görüntülerin yaşandığı olayın ardından iki araç de olay yerinden kaçarken, polis kısa süre sonra ticari aracı aracı Namık Kemal Mahallesi Gülen Sokak üzerinde durdurdu.


ARACI DURDURAN POLİSE DE ATEŞ ETTİ!


Araç içerisinde bulunan R.A. isimli zanlı polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilmek istenirken, elindeki silahla polis ekiplerine de ateş etti. Olaya müdahale eden polis ekipleri de şans eseri yaralanmazken, silahtan çıkan kurşun cadde üzerindeki bir kuaför dükkanının camına isabet etti.

OTOMOBİLDE SAHTE PARA VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ


Otomobilde yapılan aramada sahte 200 lira para ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Polis olaya karışan 2 kişiyi gözaltına alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı