Magazin Bir Zamanlar Çukurova 11. bölüm fragmanı yayınlandı

Bir Zamanlar Çukurova 11. bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova 11. bölüm fragmanı yayınlandı

Bir Zamanlar Çukurova 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde omzundan vurulan Yılmaz gözlerini açarken Hünkar'dan ses seda yok. Demir büyük pişmanlık içerisinde, Fekeli ise Yılmaz'ı merak ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümün ardından Yılmaz ve Hünkar Hanım'ın akıbeti merak ediliyordu. Yılmaz vurulduğu yerde gözlerini açıyor ve Zülayha'nın kendisine yanlış yaptığını düşünüyor. Fekeli Yılmaz için endişelenirken Hünkar Hanım'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi yer almıyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir, ezeli rakibi Yılmaz'ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlıyor. Çukurova'nın yeni 'bey'i olarak boy gösteren Yılmaz'ın ise tek amacı intikam!

Gerçekler açığa çıkıyor! Züleyha, öldü sandığı Yılmaz'ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verecek! Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek.

'Uhuletle ve suhuletle' ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz'ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor.

Oğlunun iyiliği için kurduğu tezgâhın, hayatlarını tehdit etmeye başladığını gören Hünkar, Yılmaz'ı tutamayacaklarının farkında! Demir'in ve soyadlarının zarar görmesinden korkup, yeni planlarla harekete geçiyor!

Haberin Devamı