Magazin Bir Zamanlar Çukurova 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yılmaz Züleyha karşı karşıya!

Bir Zamanlar Çukurova 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yılmaz Züleyha karşı karşıya!

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yılmaz Züleyha karşı karşıya!

Bir Zamanlar Çukurova 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Züleyha ile Yılmaz yüz yüze geliyor. Züleyha, sevdiği adama sitemde bulunuyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın merakla beklenen 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Demir, annesine Züleyha nedeniyle çok yorulduğunu anlatıyor ve duygu dolu anlar yaşıyor. Fekeli, planı üzerinde düşünürken bir yandan da Yılmaz'a akıl vermeye devam ediyor. Hünkar torunu adına endieli ve Demir'in yuvasının yıkılmasından korkuyor. Asıl bomba gelişme ise Züleyha ile Yılmaz'ın yüz yüze gelmesiyle yaşanıyor. Züleyha burada sevdiği adama sitemde bulunuyor.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 12. BÖLÜM İLK FRAGMAN

Yılmaz'ın içindeki intikam ateşi soğuyacak gibi değil. Yılmaz ve Fekeli'nin Züleyha hakkındaki tereddütleri gittikçe çoğalıyor. Hünkar, torunu için Yılmaz'a yalvarırken Züleyha canına kıymaya karar veriyor!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir Zamanlar Çukurova'da artık silahlar konuşuyor! Son bölümde Yılmaz ve Demir'in büyük yüzleşmesi, Hünkar'ın canını yaktı. Yılmaz'ın vurduğu Hünkar, yaşayacak mı?

Annesi olmadan yolunu şaşıracağını söyleyen Demir'in, Yılmaz'dan alacağı intikam çok acı olacak! İkilinin öfkesi, artık daha tehlikeli bir hal almaya başladı.

Adnan bebeği alıp yola koyulan Züleyha'yı, yeni bölümde çok daha büyük yüzleşmeler bekliyor.

Hünkar'ın vurulduğunu duyan Fekeli, mantığıyla mı yoksa duygularıyla mı hareket edecek?

Haberin Devamı