Magazin Bir Zamanlar Çukurova 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Konakta patlama

Bir Zamanlar Çukurova 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Konakta patlama

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Konakta patlama

Bir Zamanlar Çukurova 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Hünkar, Fekeli'nin yaşadığını öğreniyor. Demir, Zülayha'dan dolayı yaralı... Yılmaz ise Züleyha'yı ya sözüyle öldürecek ya da yaşatacak. Konaktaki patlamanın ise akıbeti merak ediliyor.

Perşembe günleri yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'nın 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Züleyha'nin çaresizliği yürekleri burkuyor. Konağa birisi giriyor ve Demir annesinin hayatı için endişe ediyor. Hünkar Fekeli'nin yaşadığını öğrenirken tedbirler iyice artırılıyor. Yılmaz ise hem yaralı hem de Fekeli'den aldığı öğütlerle yeni adımlar atmanın peşinde... Öte yandan konakta patlama oluyor ve bunun neden yaşandığı henüz bilinmiyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Umudunu da alıp esaretten kaçmak isteyen Züleyha, acısı ve öfkesi harmanlanan Demir'e bir kez daha yeniliyor. Züleyha'ya olan güvenini tamamen yitiren Demir, onu ölümle baş başa bırakarak oğluyla yola koyuluyor!

Kurduğu oyundan çok pişman olan Hünkar, Yılmaz'ın, Demir'i vuracağından korkuyor. Bir aile faciasını önlemek için Yılmaz'la konuşmaya karar veren Hünkar, yalanlarına yenilerini ekleyip durumu daha da çıkılmaz bir hale getiriyor. Duyduklarından sonra içi içine sığmayan Yılmaz'ın, bir tarafı Züleyha'yı kaybettiğini söylerken, diğer tarafı ise hala umutlu! Peki bu durum, yaklaşan büyük felaketi ne kadar etkileyecek?

Saniye'nin çığlıklarıyla yankılanan Çukurova'yı, yeni bölümde yeni acılar bekliyor. Ölüm sessizliği yaşanan konakta işler iyice karışıyor.

Haberin Devamı