Magazin Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Demir öldü mü?

Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Demir öldü mü?

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Demir öldü mü?

Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde toprak kayması sonucu Demir toprak altında kalıyor. Dizide cenaze töreni düzenlenmesi ise akıllara "Demir öldü mü?" sorusunu akıllara getiriyor.

Çarşamba günleri seyirciyle buluşan Sen Anlat Karadeniz'in 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Züleyha yazdığı mektubu Yılmaz'a iletiyor. Yılmaz ise intikam hırsı nedeniyle gözü hiçbir şey görmüyor ve Ala ile yeni bir aşka yelken açma yolunda... Öte yandan fragmanda diziye damga vuran sahneler art arda geliyor. Toprak kayıyor ve Demir toprağın altında kalıyor. Züleyha gözü yaşlı şekilde konağa gidiyor ve durumu bildiriyor. Hünkar kendinden geçerken yapılan cenaze töreni akıllara "Demir öldü mü?" sorusunu akıllara getiriyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukurova'da uykular kaçıyor! Hünkar ile Fekeli, olaylı gecenin ardından, yıllar sonra ilk defa karşılıklı konuşacak. Hakikate ve adalete bir kez olsun sırtını dönmeyen Fekeli, söyledikleri ve söylemedikleri ile Hünkar'ı soru işaretlerine boğacak. Devlet hastanesine yeni atanan Müjgan Doktor, Çukurova'da esen rüzgarların yönünü değiştirecek! Alzheimer hastalığı sebebiyle neredeyse tüm geçmişini unutan Haminne'nin zihninde çakan şimşekler ne diyecek? Sanayi Odası Başkanlığı'nı Demir'e kaptıran Yılmaz'ın yeni planları yenilgiyi zafere dönüştürebilecek mi? Nefes kesen bölümleriyle 'Bir Zamanlar Çukurova' her Perşembe Atv'de!